FacebookTwitter

All-In Sport: De inklapbare boksringen veranderen elke ruimte in een boksarena! De inklapbare boksring brengt een unieke technische Innovatie in het be...

Boksring inklapbaar 6 x 6 meter

Boksring inklapbaar 6 x 6 meter

Art.nr.: K1222
Levertijd: 4 - 5 weken
€ 7.319,00

Stk.
€ 7.319,00
Incl. BTW |
Excl. verzendkosten
delivery charges: 859,00 € apiece
De inklapbare boksringen veranderen elke ruimte in een boksarena! De inklapbare boksring brengt een unieke technische Innovatie in het bereik boksringen. Het gepatenteerde concept biedt het voordeel, dat het inklapbaar en zodoende zeer ruimtebesparend, mobiel en flexibel is. De inklapbare ring binnen 3 minuten klaar voor gebruik! Opgesteld en verstevigd biedt de boksring een ongelofelijke stabiliteit. De ring is makkelijk te transporteren dankzij wielen en is zeer gebruiksvriendelijk.
Levering: 4 x stalen hoekpalen, doorsnede 100 mm, 1 x stalen frame 5 x 5 meter met 2 vaste zijden en 2 inklapbare zijden, 3 x staalkabel 4 x 4 meter, doorsnede 40 mm met schuim-ommanteling en kunstleren bekleding incl. bevestigingsmateriaal, 4 x hoekpolster van schuim met PVC-bekleding (2x wit, 1 x rood, 1 x blauw).
Als accessoire voor de opberging van de inklapbare boksring adviseren wij het gebruik van een beschermhoes. Voor de 6 x 6 meter boksring is dat art. K1224.

Er zijn geen vragen gesteld voor dit product.