FacebookTwitter

Krachttraining en cardio training, Balans & Coördinatie – All- In Sport heeft alle benodigde apparatuur in vorm te komen of te blijven fit.

 

Fitness en Functional Training: Slings, Blackroll of Cross Training - de nieuwste fitness-trends bij All- In Sport

Functional Training of Functional Fitness is erg populair onder sporters op dit moment. Het is een holistisch opleidingsconcept die met name gericht is op vrijheid van de beweging. Je zult niet geïsoleerde bewegingen terugvinden in functionele training. Bij Functionele training, train je niet individuele spieren maar word het hele lichaam altijd inbegrepen in de beweging. Je zal niet langer werken met ropes met de Sling Trainer , in feite wordt je getraind met behulp van je eigen lichaamsgewicht. Tijdens de training heb je kracht, coördinatie en flexibiliteit vaardigheden nodig op hetzelfde moment. Zo kun je effectief trainen en worden ook je core spieren getraind. De fascia roll is ook een van de nieuwste fitnessmaterialen. Je kunt gemakkelijk fascia weefsel activeren door het trainen met de Blackroll . Na een intensieve training kun je de fascia gebruiken met het rollen om het herstel te bevorderen. Functionial training is een belangrijk onderdeel in de fitness-scene. Functional training is tegenwoordig een noodzakelijk of zelfs belangrijk vorm van training voor ambitieuze sporters. Functional training is opgenomen in elke opleiding van teamsport, zoals handbal, basketbal of hockey, tennis of atletiek. Kettlebells, sling trainer, blackrolls, halters, medicine ballen en de Crossfit apparatuur zoals battle ropes en core bags - alles wat je nodig hebt met betrekking tot Funcitional training en fitness kun je bij All- In Sport vinden.

 

Fitness: Fitness apparatuur voor krachttraining en cardio training - voor training thuis, voor semi-professionele doeleinden of voor gebruik in het fitnesscentrum

Naast de klassieke cardio-training met hometrainer, ergometers, crosstrainers of ergometers en natuurlijk de loopband, is krachttraining meer en meer populair. Fitness is al een zeer populaire vrijetijdsbesteding op het gebied van sport geworden. In het bereik van All- In Sport zijn de fitness-apparatuur van de categorie fitness gemarkeerd met betrekking tot hun toepassing: u vindt apparatuur voor thuisgebruik in de categorie "Home Training". Apparatuur voor fitness in hotels of voor ambitieuze sporters, zijn gemarkeerd met semi-professional. Professionele machines zijn geschikt voor permanent gebruik op fitnesscentra. We zullen ook voldoen aan al je wensen met betrekking tot krachttraining. In het geval dat je een kleine halter of een medicine bal of slingtrainer vindt, kun je alles wat je nodig hebt vinden in onze online shop. We hebben ook een divers scala aan verschillende barbell bars, kettlebells en ook het hele scala van de Zweedse marktleider op het gebied van weigthlifting apparatuur ELEIKO. Hieronder vindt je ook multi-trainingsstations in onze online shop. Onze online shop categorie fitness zal voldoen aan al je wensen.

 

Hieronder vindt je een kort overzicht van onze producten en apparatuur die behoren tot de categorie Fitness en Functional training:

• aerobic • matten • krachttraining • sling training • cardio-training • gewichtheffen