FacebookTwitter

Dug-outs, speelveldmarkering, scoreborden en ballenvangers

 

Kleedkamerbanken, materiaalkasten en muziekinstallaties - perfecte sporthalinrichting door All-in Sport

Ook qua objectinrichting blijven wij ons motto trouw: "Wij leven in de geest van de sport!". Daarom vindt u bij All- in Sport niet alleen de geschikte equipment voor uw individuele training, wij creëren ook de optimale trainingsomstandigheden. Van professionele bewateringssystemen voor uw sportveld via high-tech muziekinstallaties en LED scoreborden, tot aan materiaalkasten, die voor orde in uw studio zorgen, er blijft qua objectinrichting niets te wensen over.


In onze onlineshop vindt u de geschikte sportvloer voor uw fitnessruimte en uw fitnessstudio. Ook voor de vloerbelijning in uw sporthal kunnen wij u adviseren: van kleine belijningen voor elke gymnastiekles tot aan professionele speelveldbelijningen. Onze profi's passen ter plekke in uw hal de belijning aan. Dankzij permanente speelveldbelijning weet elke sporter exact, waar hij of zij moet zijn.


Niet alleen op het speelveld zorgen wij met onze producten voor orde, ook in de toestelberging staat dankzij materiaalkasten en co. alles op zijn plek. Met behulp van onze intelligent geplande opbergsystemen, creëren wij zelfs in de kleinste toestelberging of materiaalhok opbergruimte voor alles wat in de hal aan apparatuur en equipment nodig is. Met materiaalkasten, vakkenkasten, ballenwagens en rekken ontstaat in uw toestelberging een overzichtelijke opbergsystematiek, die ballen, hoepels, matten, halters en touwen materiaalbeschermend opgeborgen worden.


Zodat ook in de kleedkamer orde heerst, vindt u in onze onlineshop materiaalkasten, garderobes en kleedkamerbanken. Onze kleedkamerbanken zijn leverbaar in een standaard versie als ook in een uitvoering voor natte ruimtes. Met slank design en een zitvlak van massief beukenhout, zijn onze kleedkamerbanken robuust en tijdloos. Ook bij onze materiaalkasten vindt u een grote keuze aan verschillende modellen. Kies tussen verschillende afmetingen, vormen en kleuren uw materiaalkast, ook voor de kleinste ruimtes vindt u bij All-in Sport de geschikte uitrusting.


Tot een standaard zaalinrichting behoord tegernwoordig in ieder geval ook een muziekinstallatie. Bij cursussen is muziek nauwelijk nog weg te denken en ook tijdens alle andere gymlessen wordt muziek graag ingezet, want met muziek gaat zoals bekend alles soepeler. De juiste sound is cruciaal. Al naar gelang zaal- resp. ruimte-afmeting en belangrijkste gebruiksdoeleinde moet de sterkte van de installatie gekozen worden. Ook de geschikte microfoon, headset en versterker kunt u bij ons meteem mee bestellen. Om nieuwe media zoals MP3-speler en mobiel of IPod gebruikt kunnen worden, beschikken de meeste van onze muziekinstallaties een USB-poort. Naast vast installeerbare soundsystemen, bieden wij u ook mobiele muziekinstallaties. Zodat u de geschikte muziekinstallatie voor uw hal of uw studio vindt, adviseren wij u graag persoonlijk.


U vindt bij All-in Sport niet alleen de geschikte sporttoestellen, equipment voor fitness en gezondheidssport en therapiebenodigdheden, wij rusten ze ook uit met alles, wat voor het sporten in gymnastiekzalen en sporthallen nodig is: van de kleedkamerbanken, via massagebanken, tot aan klokken, afschermnetten, ballenvangers en scoreborden. Bij ons kunt u uw sportaccommodatie moderniseren of door ons een offerte voor een complete objectinrichting laten samenstellen. Bij de sporthalinrichting staat het All -in Sport team graag voor advies voor u klaar.

 

Bewateringssystemen, afschermnetten en scoreborden voor het professioneel sporten op een sportveld

De sportveldinrichting regelen wij ook graag voor u. Daarvoor hebben wij in ons assortiment sportvelduitrusting alles wat uw sportveld tot een professionele omgeving kan worden gemaakt.

 

Pimp uw sportveldbelijning op met belijningsverf, het Plifix belijningssysteem en de geschikte markeerwagen. Hoekvlaggen en ballenvangers en de bijpassende afschermnetten behoren ook tot de standaard uitrusting op een sportveld. Voor de professionele wedstrijden, mogen ook dug-outs, die trainers, verzorgers en wisselspelers tegen wind en regen beschermen niet ontbreken. Zodat ook op het veld orde heerst, bieden onze materiaalcontainers veel opbergruimtes. De containers zijn met verschillende opbergsystemen combineerbaar en zelfs een Multifunctionele wand kan aan de buitenwand van de container aangebracht worden.


Met onze automatische bewateringssystemen wordt het grasveld snel en met wenig moeite onderhouden en in topvorm gehouden en een kunstlichtinstallatie zorgt steeds voor voldoende licht en laat uw sportveld ook in het donker stralen.

 

Blader simpelweg door ons veelzijdig assortiment voor objectinrichting van sporthallen en voor sportveldinrichting:

 

 • Afschermnetten indoor
 • Ballenvangers
 • Wandklokken
 • Scoreborden
 • Hoekvlaggen, hoekvlagstokken
 • Dug-outs
 • Markeringverf
 • Markeringswagens
 • Plifix
 • Materiaalkasten
 • Gardrobekasten
 • Kleedkamerbanken