FacebookTwitter

24 artikel(en)

 1. 16
 2. 32
 3. 64
 1. 1
 2. 2
Positie  Naam   Prijs  Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren

Vechtsport en Martial Arts bij All-in Sport

 

Karate en Taekwondo bij All-in Sport - vechtsportmatten en veel meer

Karate en Taekwondo zijn populaire vechtkunsten resp. vechtsporten. Karate betekend vertaald "lege hand". Precies op die manier wordt bij Karate ook gevochten - alleen met de handen. Karakteristiek voor de Japanse vechtkunst zijn slagtechnieken en stoottechnieken, bovendien wordt bij de karatetraining veel waarde op een goede lichamelijke constitutie gelegt. Daarom bestaat een Karate trainingseenheid meestal uit snelheidstraining, training van de beweeglijkheid en conditietraining. Een bijzonder bekende stijlrichting van het Karate stelt de Shotokan Karate voor. Bijzonder kenmerk van de Shotokan is de diepe, vaste stand van de vechtenden. Ook in de Taekwondo spelen snelheid en reactievermogen een essentiële rol. Taekwondo, de Koreaanse vechtsport ontwikkelde zich ooit uit het Karate. Naast bepaalde handtechnieken zijn ook verschillende voetechnieken tijdens het gevecht geoorloofd. Taekwondo is overigens een samengesteld begrip, waarbij de "Tae" voor "voet", de "kwon" voor "vuist" en de "do" voor "weg" of "doctrine" staat. Deze Koreaanse vechtsport bestaat uit verschillende disciplines. Onder andere wordt in de Taekwondo tegen zwischen der Grundschule, dem Formenlauf, dem Freikampf oder der Selbstverteigigung unterschieden. Bei der Selbstverteidigung wird gegen einen oder mehrere tegen onbewapende of bewapende tegenstanders gevochten. Bij Karate of Taekwondo is een bijzonder goede, stabiele stand zeer belangrijk. Vechtsportmatten van All-in Sport bieden de ideale trainingsondergrond. Wij hebben ruimtebesparende, oprolbare trainingsondergrond en losse puzzelmatten. Alle vechtsportmatten zijn afwasbaar en daardoor bijzinder hygiënisch. Vindt uw geschikte vechtsportmatten in verschillende kleuren, afmetingen en uitvoeringen voor uw vechtsporttraining in onze onlineshop. Overigens, de bijpassende mattenwagen voor eenvoudig transport staan er ook bij.
Natuurlijk vindt u in onze onlineshop ook de zo belangrijke lichaamsbescherming voor uw Taekwondo- of Karatetraining. U vindt in de categorie lichaamsbescherming bijvoorbeeld toque's, borstbescherming of hand- en beenbeschermers. Heel belangrijk ist echter in elk geval de hoofd- resp. de tandbescherming. All-in Sport biedt u alles, wat u voor uw vechtsporttraining bij verenigingen of in vechtsportcentrum nodig heeft.

 

Karatepakken, karategordels - met All-in Sport slaat u een goed figuur op de mat

Karatepakken lijken qua uiterlijk op de traditionele judopakken. Het karatepak, de zogenaamde Karate-Gi bestaat uit een witte katoenen broek en een wit hemd. De Obi, de Karategordel houdt hemd en broek samen. In de Taekwondo noemt men het karakteristieke vechtsportpak Dobok en de gordel Ty. In onze onlineshop vindt u een grote keuze aan Karatepakken, Taekwondopakken en de bijpassende vechtsportgordels zoals Krategordels en Taekwondogordels. Bij ons in de onlineshop vindt u wat het hart van een vechtsporter sneller laat kloppen. Bijvoorbeeld hebben wij de kwalitatief hoogwaardige Karatepakken van Kaiten® voor starters en gevorderden. Daarbij bieden wij u de bijpassende gordels van gekleurd tot zwart aan. Naast de juiste kleding zijn ook kleine hulpmiddelen en trainingsbenodigdheden belangrijk voor een professionele vechtsporttraining. Bij All-in Sport vindt u trapkussens, boksballen op standaard en boks-dummy's en breuktestplanken van KWON. Met de stretchmachine zorgt u voor de juiste stretching. Voor officiële gevechten en wedstrijden hebben wij ook het bijpassende equipment. Met de Karate en Taekwondo scoreborden kan bij beslissende gevechten niets meer verkeerd lopen.

 

 • Matten en accessoires
 • Karate en Teakwondo pakken
 • Gordels
 • Lichaamsbescherming
 • Trainingsbenodigdheden
 • Scoreborden

In de All-in Sport onlineshop vindt u voordelige en kwalitatief hoogwaardige Karate- en Teakwondoartikelen. Van de lichaamsbescherming tot aan scoreborden voor de wedstrijden.