FacebookTwitter

Racketsporten

Badmintonrackets, tennisrackets en tafeltennisbatjes

 

Racketsport: tennis, badminton, tafeltennis en andere racketsporten - Uw equipment voor recreatieve en professionele sporten

Badminton, tennis en tafeltennis - racketsport, zijn een populair tijdverdrijf, omdat deze balsporten maar 2 spelers hebben en in verhouding weinig logistieke inspanning vereist. Op het schoolplein of achter in de tuin - 2 tafeltennisbatjes en een tafeltennistafel of badmintonrackets en een provisorisch net zijn voldoende, om sportief bezig te zijn en om de krachten te kunnen meten. Badminton geldt als een van de bekendste en populairste racketsporten überhaupt.

 

Ten onrechte wordt deze snelle racketsport vaak verwisseld met de recreatietrend Vederbal. Bij Vederbal is het de bedoeling om de shuttle zaak vaak mogelijk naar elkaar toe te spelen - Badminton daarintegen onderscheidt zich door snelle shuttlewisselingen. Doel bij Badminton is, om de tegenstander behendig uit te spelen. De speler heeft daarvoor niet alleen snelheid maar ook een goede slag en een paar goede ogen nodig. Om de slagen doelgericht te kunnen plaatsen, vindt u in onze shop onder racketsport in de rubriek badminton de geschikte badmintonrackets.

 

Een mix tussen badminton, squash en tennis is Speedminton. Deze nog relatief jonge racketsport uit deze familie werd in 2001 uitgevonden. Speedminton of ook Speed Badminton kan nagenoeg overal gespeeld worden: in de hal, in het park, op straat of op de tennisbaan. Een net is bij Speedminton niet nodig, alleen 2 vierkante speelvelden moeten voor spelbegin gevormd worden. Met de geschikte Speedminton-set van All-in Sport kunt u direct losgaan en de Speeder, de Speedminton shuttle, met een krachtige opslag door de lucht laten vliegen. All-in Sport verzorgt zowel recreanten, als ook professionele atleten met rackets, shuttles, court- of netinstallaties en scoretellers en ondersteund u bij uw racketsport.

 

Tafeltennisbatjes, tafeltennistafels en co. - Uw tafeltennis-shop voor de klassieker in de racketsport

Tafeltennis is naast tennis en badminton, de derde racketsport, dat zeer geliefd en populair is bij jong en oud. Tafeltennis, dat aan het begin onder de naam "Ping Pong" bekend stond wordt ook als de snelste racketsport ter wereld gezien. Bij All-in Sport vindt u duurzame tafeltennisbatjes van bekende merkfabrikanten zoals b.v. Joola en bovendien alle toebehoren voor alle variaties van de snelste van alle racketsporten. Met onze tafeltennisbatjes lukt elke topspin of sidespin. In ons groot assortiment tafeltennisballen vindt u zeker de juiste. Om het tafeltennisspel ideaal te completeren, vindt u bij ons ook de geschikte tafeltennistafels. Kies hier tussen indoor tafeltennistafels en outdoor tafeltennistafels. Bij All-in Sport bestellen zowel privépersonen, als ook scholen, verenigingen, gemeentes, instellingen, etc.:

 

  • Tafeltennisbatjes voor indoor- en outdoor-activiteiten
  • Tafeltennistafels in verschillende maten
  • Tafeltennisnetten
  • Trainingsrobots
  • Manuele en elektronische scoreborden
  • Netgarnituren en aluminium netten
  • Tafeltennisballen
  • Speelveldomrandingen en transportwagens

Natuurlijk maken wij voor u graag op maat gemaakte aanbiedingen, als u tafeltennisbatjes of badmintonrackets en overeenkomstige equipment voor uw racketsport in grote aantallen wilt bestellen.