FacebookTwitter

Bokshandschoenen, bokszak, boksringen en judomatten

 

Vechtsport - equipment voor boksen, karate, judo en worstelen

Vechtsport en martial arts zijn allang geen "kleine" sporten meer. De verschillende vechtsporten en -kunsten zijn steeds geliefder en populairder. Vechtsport en martial arts onderscheiden zich daarbij in een belangrijk punt: In de vechtsport staat de sportiviteit op de voorgrond. Gevochten wordt volgens de regels en standaarden. Martial arts is minder reglementair, alles is toegestaan. De focus ligt hier op de zelfverdediging.

 

Voor vechtsporten zoals judo, karate, kickboxen en taekwondo en voor de zelfverdediging en zelfbescherming vindt u bij All-in Sport de geschikte vechtsportartikelen. Fitness-boksen en vrouwen-boksen zijn uitermate geschikt om conditie, kracht, coördinatie, reactie en concentratie te trainen en hebben daarom allang hun intrede in de sportschool gemaakt. All -in Sport biedt zowel bokshandschoenen en bokszakken met ophanging en vechtsportmatten voor judo- en karatetraining bij verenigingen en voor het afbouwen van agressie in de jeugdkamer. Wij richten ook uw professionele boksclub met een complete boksring in. Voor de training mogen natuurlijk ook boksbandages, springtouwen, peerballen en een boksplatform niet ontbreken. Maar ook voor de sparringspartner zijn naast bokshandschoenen ook hoofdbeschermers, mitts en toque's leverbaar. Alle equipment voor alle vechtsporten vindt u in de All-in Sport onlineshop.

 

Judo, karate, krav maga en co. - standvast en stabiel met de bijpassende matten voor uw vechtsport van All -in Sport

Zoals in de boksring is ook bij worstelen, judo, taekwondo, karate en de nieuwe vechtsporten zoals martial arts en krav maga een goede ondergrond vereist. Daar bovenop moeten judomatten en vechtsportmatten bij worpen goede dempingseigenschappen hebben om blessures van de vechter te verhinderen. De matten zijn anti-slip en hygiënisch afwasbaar. vindt uw ideale matten voor taekwondo, kickboksen of karate bij All -in Sport. In onze onlineshop vinst u bovendien een omvangrijk assortiment aan vechtsportartikelen voor uw karate-, judo- of zelfverdedigingstraining.

 

En hier nogmaals een kort overzicht van de belangrijkste producten uit onze categorie vechtsport:

 

  • Boksringen & accessoires
  • Springtouwen
  • Judomatten
  • Double Competition
  • Lichaamsbescherming

Judomatten zijn er zowel in de gebruikelijke uitvoering om los tegen elkaar te leggen, als ook in een uitvoering met "tanden". Deze puzzle-matten zijn eindloos aan elkaar te verbinden en vormen een vaste eenheid.