FacebookTwitter

17 artikel(en)

  1. 16
  2. 32
  3. 64
  1. 1
  2. 2
Positie  Naam   Prijs  Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren

Worstelmatten en trainingsbenodigdheden voor vechtsport met volcontact

 

Worstelen - worstelmatten en andere equipment bij All-in Sport

Worstelen is waarschijnlijk de oudste vechtsport. Al bij de Olympische Spelen in de oudheid werd het worstelen zowel in de meerkamp als ook als individuele discipline doorgevoerd. Bij het worstelen in de oudheid traden 2 worstelaars naakt tegen elkaar aan. In verschillende gewichtsklassen werd de winnaar van de worstelwedstrijd bepaald. Gewonnen heeft de vechter, die zijn tegenstander 3x op de vloer heeft geworpen. Tegenwoordig wordt het worstelen in 2 verschillende stijlen verdeelt: het Grieks-Romeins worstelen en de Freestyle. Bij het Grieks-Romeins worstelen mag de tegenstander alleen boven de gordellijn vastgepakt resp. aangevallen worden. In de Freestyle-variant, bij het zogenaamde Freestyleworstelen mag bijna alles. Hier is het hele lichaam van de tegenstannder het aanvalsvlak. Het wurgen, trappen of slaan van de tegenstander is bij het worstelen niet toegestaan. De worstelaars proberen met verschillende griptechnieken en andere zwaai- en werptechnieken de tegenstander ten val te brengen. Bijzonder belangrijk is daarvoor de geschikte worstelmat. Het assortiment aan worstelmatten bij All-in Sport biedt zowel worstelmatten met mathoezen voor trainingsdoeleinden als ook FILA-goedgekeurde vechtvlakken voor internationale wedstrijden. Bij All-in Sport vindt u vechtsportmatten in verschillende afmetingen: 10 x 10 meter én 12 x 12 meter. Voor uw vechtsportmat en individuele oplossingen voor uw vereniging of uw vechtsportcentrum.

 

Vechtsportequipment voor worstelen - scoreborden, worstelpoppen en co. voor training en wedstrijd

Worstelen veriest regelmatige training en discipline. Kracht en conditie en de verschillende griptechneiken en werptechnieken moeten steeds weer geoefend en verbetert worden. Naast springtouwtjes worden vooral ook worstelpoppen en trainingsdummy's voor de training gebruikt. Worstelpoppen zijn onontbeerlijke trainingspartners voor de worstelaar en vele andere vechtsporters. Grieks-Romeins of Freestyle, er is nauwelijks een partner te vinden met meer conditie dan de worstelpop. Bovendien zijn met de dummy's optimaal techniek, kracht en conditie te verbeteren. Voor officiële worstelwedstrijden vindt u bij All-in Sport ook de nodige accessoires en de bijpassenede vechtsportequipment. Met behulp van de wedstrijd-weegschalen wordt het obligate wegen voor een gevecht tot kinderspel. De gewichtsklasse van elke sporter wordt zo snel en simpel vastgelegt. Niet alleen voor het uiteindelijke worstelgevecht, maar ook tijdens het worstelen ondersteunt All-in Sport u zo goed als het kan. Zodat geen enkel punt tijdens het gevecht verloren gaat vindt u in onze onlineshop de geschikte scoreborden voor worstelwedstrijden. Als variant met zeer grote cijfers en letters op een rolwagen of een kleiner model voor de jurylidtafel zorgen de scoreborden altijd voor de actuelen score! Werp snel een blik in onze onlineshop en blader in de categorie worstelen. U vindt hier voor uw vechtsport de nodige equipment. Wij leveren alles; van worstelmat tot aan worstelpop.

 

  • Worstelmatten
  • Worstelpoppen
  • Scoreborden
  • Weegschalen

Ter voorbereiding op het gevecht en ter bewaking van het correcte gewicht vindt u in de onlineshop van All-in Sport ook een geschikte weegschaal!