FacebookTwitter

30 artikel(en)

 1. 16
 2. 32
 3. 64
 1. 1
 2. 2
Positie  Naam   Prijs  Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren

Rubber discussen, oefensperen, softhorden en Zacharias-latten

 

Kinderatletiek: trainingsaccessoires speciaal voor de kinderatletiek-training en-wedstrijd

Verspringen, kogelstoten, discuswerpen, 100-meter sprint en co. - de sportmotorische basis van elke atletiekdiscipline worden op kinderleeftijd ontwikkeld. Als het gaat om het starten en het aanleren van werp-, spring- of loopdisciplines, kunnen kinderen met de normale atletiekartikelen niet vooruit. Daarom is er bij All-in Sport een omvangrijk assortiment aan kinderatletiek trainingsartikelen. Het werpen kan met het coole werp- en vangspel Nerf Vortex heel simpel en overal getraind worden. De Nerf Vortex, een klein vliegobject in de vorm van een pijl, kan zowel in de kinderatletiektraining ingezet worden, als ook als entertainment spel op het schoolplein. De Nerf Vortex kan tot max. 100 meter ver geworpen worden en brengt fun en action.
Zijn de grondbeginselen van de werpbeweging nog niet onder de knie, dan biedt de kinderatletiektraining zich aan, die kinderen aan diverse werpdisciplines laat wennen. Als  der traditionele werpbalworp al lukt, probeer rustig een keer een kogel. De speciale stoottechniek bij het kogelstoten kan dan bij het begin ook met een simpele werpbal getraind en geautomatiseerd worden. Kies voor de techniektraining steeds een licht gewicht van een werpbal en stootkogel en benader langzaam het voorgeschreven gewicht van een stootkogel. In onze atletiekshop vindt u stootkogels v.a. 0,60 kg en stootstenen, voor de jeugdatletiektraining.
Naast equipment voor het kogelstoten, vindt u in onze atletiekshop ook trainingsaccessoires voor speerwerpen, discuswerpen en kogelslingeren. Naast oefensperen in verkorte vorm, vindt u discussen van rubber en oefen-slingerkogels voor de kogelslingertraining. De trainingstoebehoren van het merk Trial zijn bijzonder geschikt voor de atletiektraining in het kinder- und jeugdbereik en in de schoolsport. De Trialartikelen zijn robuust en stabiel vervaardigd. De artikelen zoals de oefendiscussen voor de discustraining met kinderen en jongeren is bewust qua gewicht gereduceert en zacht, zo is het blessuregevaar in de kinderlatletiektraining en in de schoolsport tot een minumun beperkt.
Das trainingstoebehoren van All-in Sport maakt voor kinderen de speelse start in de atletiek mogelijk en vereenvoudigd het aanleren van de speciale technieken. De bontgekleurde oefenartikelen zoals rubber discus en de gekleurde oefensperen hebben een hoog uitnodigend karakter om al op jonge leeftijd coördinatie, kracht en snelheid angstvrij te oefenen en te trainen.

 

Verspringen, hoogspringen, 100 m-sprint: trainingsaccessoires en equipment voor kinderatletiek en de jeugdtraining

Naast kogelstoten, discuswerpen en slingerbal en andere werpdisciplines, moeten ook voor de loop- en springdisciplines op jonge leeftijd trainingsgrondbeginselen gecreërt worden. Met de trainingshulpen en de speciale trainingstoebehoren voor kinderen ondersteunt All-in Sport de kinderatletiektraining voor alle disciplinee. Als kinderen of jonge atleten hoog- en zelfs polsstokhoogspringen leren, zijn de springlatten een pijnlijke ervaring bij de landing. Met de Zacharias-latten bijvoorbeeld is dat geen probleem meer. Ook het tijdrovende neerleggen van de springlatten vervalt, omdat de "lat" altijd weer naar de uitgangspositie terug gaat. Zacharias-latten zijn een populair alternatief voor normale springlatten en in onze atletiekshop verkrijgbaar! Doelmatten en polsstokhoogspring-oefenstokken van fiberglas completeren het assortiment.
Opvouwbare zachte horden, softhorden en bonte coördinatieladders (Speedladders) en opvouwbare kruisspringmatten zijn andere hulpmiddelen voor de training. Hordenloop, 100-meter sprint en co. traint men het beste met equipment van All-in Sport. Met behulp van onze softhorden worden bij kinderen tijdens de atletiektraining de angst voor de horden en voor eventuele belssures weggenomen. Stap voor stap kan zo de atletiek verbetert en de trainingsresultaten verhoogt worden.
Om die trainingsresultaten ook zelf te kunnen meten, hebben wij voor u ook de nodige aacessoires. Naast stopwatch en meetlint vindt u ook bijvoorbeeld een meetband extra voor kinderen in onze atletiekshop. De 20 meter lange meetband is compleet van kunststof en is voorzien van grote cijfers. Zo kunnen ook de kleinsten hun werpafstanden of bij verspringen meten.

 

 • Kinderatletiek
 • Kinderatletiektraining
 • Rubber-discus
 • Oefen-discus
 • Trial® programma
 • Zacharias lat

Soft-horden, kruisspringmatten en oefensperen zijn ook populaire trainings- of speelartikelen voor andere takken van sport. Deze artikelen zorgen voor attractieve afwisseling tijdens de dagelijkse training!