FacebookTwitter

117 artikel(en)

  1. 16
  2. 32
  3. 64
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Positie  Naam   Prijs  Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren

Afspringbalk, hoogspringkussen, hoogspringstaander, springlat en zandbakafdekking

 

Afspringbalken, hoogspringkussens, hoogspringstaanders en hoogspringlatten

Bij All-in Sport vindt men van magnesium tot aan zandegaliseerders of de complete hoogspringinstallatie met hoogspringkussen, hoogspringstaanders en de hoogspringlat eigenlijk alles wat in de atletiek bij de springdisciplines nodig is. Van school- en verenigingssport tot aan de wedstrijduitrusting volgens de officiële richtlijnen van IAAF. Maar in ook de benodigdheden voor baanonderhoud worden voorzien: de afspringbalken School of Uniblock Competition kunnen zelfs in de winter probleemloos buiten blijven liggen en de zandbakafdekking beschermd het zand tegen verontreinigingen.

 

Hoogspringkussens

Hoogspringkussens zijn er al naar gelang gebruiksdoeleinde in verschillende uitvoeringen voor wedstrijden, trainingen of schoolsport. Vanwege de verschillende eisen en spronghoogtes moeten de kussens een goede demping garanderen. Kies tussen een veelvoud aan afmetingen en uitvoeringen het juiste hoogspringkussen voor uw accommodatie. Indien u een offerte wenst te ontvangen, helpen wij u graag.

 

Hoogspringinstallaties kunnen voor kinderen en jonge atleten ook voorzien worden van elastische springlijnen en Zacharias-latten. Dat maakt de start in het hoogspringen eenvoudiger en neemt de angst voor het pijnlijk contact met de hoogspringlat weg.