FacebookTwitter

Onze competentie in het bereik klim- en boulderwanden

Klimmen is een van onze bijzondere passies. En daarom steken wij (in samenwerking met een zeer gerenommeerde Duitse firma) in de planning van klimwanden zeer veel energie. Met deze omvangrijke know-how en de ervaring van meer dan 100 geplaatse installaties vinden wij voor elke inbouwsituatie de optimale oplossing. Naast de planning behoort de levering en montage, statica en TÜV-aanvaarding tot onze competenties. Ons assortiment voor klimwanden en boulderwanden omvat de onderconstructie, bevestigingsmateriaal, de klimpanelen, klimgrepen, magnesium, klimschoenen, klimtouwen, katrollen en natuurlijk de valimpact-/bouldermatten. Wij denken ook aan kleinmaterial zoals beveiliging, touwzak, safety, chalkbag, schroefkarabiner, bandlus, express-lussenset, zitgordel of complete gordel. Voor kinderen bieden wij speciaal klimgrepen in de vorm van letters, cijfers of diervormen.

Varianten in klimwanden/boulderwanden

Onze klimwand- en boulderwandmodules geven vanzelfsprekend maar enkele van vele varianten weer. De klimwanden kunnen in elke gewenste breedte en hoogte samengesteld worden. Ook overhangen kunnen volgens uw wensen individueel uitgevoerd worden.

  • - Klimwanden recht
  • - Klimwanden met overhang
  • - Klimwanden met volume-elementen
  • - Boulderwanden outdoor vrijstaand
  • - Boulderwanden outdoor aan de wand
  • - Boulderwanden indoor

Contactpersoon:


Robert van der Horst

Tel.: 040-4002835
E-Mail: robert
 
Kübler & Binder Sportgeräte Schulkletterwand

Schoolklimwand: De perfecte klimwand: voor scholen en verenigingen: Toprope en Boulderroutes, compleet systeem incl. bevestigingsmateriaal

Outdoor Boulderwand bei Kübler & Binder Sportgeräte

Boulderwand outdoor: wandbevestigd systeem van Polymerbeton met onderconstructie en klimgrepen: perfect voor sporthallen en klimhallen

Outdoor Boulderwand bei Kübler & Binder Sportgeräte

Outdoor Boulderwand vrijstaand: als vrijstaande boulderwand van Polymerbeton: aan beide zijden beklimbaar, perfect voor schoolpleinen.

Indoor Boulderwand bei Kübler & Binder Sportgeräte