FacebookTwitter

20 artikel(en)

 1. 16
 2. 32
 3. 64
 1. 1
 2. 2
Positie  Naam   Prijs  Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren

Outdoor trampolines, Kids Tramp, bodemtrampolines van Eurotramp

 

Trampoline - springen voor fitness en gezondheid

De trampoline is een klassieker onder de fitnesstoestellen en ook een zeer populair speel- en sportartikel voor kinderen en jongeren. Ook volwassenen worden op de trampoline weer een kind en leven zich naar hartenlust uit. Geen wonder, dat springen, huppelen en bewegen op de trampoline heel veel plezier en goede zin kweekt. Maar trampolinespringen is niet alleen een leuk tijdverdrijf, het springen op de trampoline is bovendien een hoogst effectieve training met vele voordelen. Al in 1980 bevestigde een NASA-studie de effectieve werking van een trampoline. Volgens deze studie is trampolinespringen zelfs 3x effectiever dan joggen. Bij het springen wordt werkelijk elke cel in het lichaam in beweging gezet en de spieren worden langzaam verstevigd. Het versterkt kraakbeen en gewrichten, verhoogt de productie van rode en witte bloedlichaampjes, verbetert de vezels in de gewrichten en prikkelt het lymfesysteem. Trampolinespringen zwengelt zoedoende de stofwisseling aan en laat pondjes verdwijnen. 10 minuten trampoline springen zou, volgens de NASA-studie net zo effectief zijn, als 30 minuten joggen. Naast simpelweg joggen en springen op de trampoline, kunt u ook krachtoefeningen op de trampoline uitvoeren. Vanwege de instabiele ondergrond van het trampolinedoek worden bij alle oefeningen bovendien de stabiliserende spieren aangesproken en versterkt. Ook voor losmaken, ontspannen en mobiliseren is de trampoline geschikt: ga op de trampoline staan met lohhangende armen en begin soepel te swingen op het trampolinedoek. Zo raakt u heel simpel spanningen kwijt. De voordelen van de training met de trampoline liggen voor de hand: trampolinespringen stimuleert kracht, conditie en coördinatie en traint bovendien het evenwichtsgevoel.

 

Outdoor-trampolines - veilig, weerbestendig en stabiel

Outdoor-trampolines: ze zijn er als kinder-speeltoestel, als trampolinebaan of als bodemtrampoline met hoge veerkracht. Voor elke toepassing is er de juiste outdoor trampoline. Glijbaan, schommel en zandbak zijn de klassieke toestellen, die in bijna elke speeltuin te vinden zijn. Een outdoor-trampoline maakt elke speeltuin in een handomdraai tot een avonturen-speeltuin. De outdoor-trampolines zijn speciaal voor speeltuinen zonder toezicht en vrij toegangbare bereiken ontwikkeld. Uitgevoerd met valimpactplaten, bieden deze trampolines een veilig speelgenoegen in de speeltuin. Ook voor het buitenbereik in de speeltuin en op het schoolplein zijn de outdoor- trampolines geschikt. De springtoestellen zijn in verschillende afmetingen en designs leverbaar. Rond of vierkant, de springdoeken van de trampolines zijn van weerbestendig en zeer robuust materiaal vervaardigd. Vanwege verschillende diktes van de springdoeken kan de spronghoogte gelimiteerd worden. Zo kunnen ook de allerkleinsten het avontuur trampoline ervaren. Een bijzondere highlight in elk recreatiepark, stadspark of zwembad, stelt een trampolinebaan voor. De trampolinebaan biedt spel, plezier en beweging voor jong en oud en is in verschillende lengtes leverbaar. Alleen of met z'n tweeën of zelfs met meerderen, springen en huppelen maakt niet alleen veel plezier, maar is ook gezond en houdt het hele lichaam fit. Laat u zich door ons assortiment inspireren en haal de springpret in huis.

 

En hier nogmaals een kort overzicht van de belangrijkste producten uit onze categorie outdoor-trampolines:

 • Mini-trampoline Hally-Gally
 • Bodemtrampoline
 • Kids Tramp
 • Speeltuin-trampoline
 • Trampolinebaan
 • Eurotramp

Wie outdoor-trampolines van Eurotramp zoekt vindt bij ons verschillende bodemtrampolines en natuurlijk ook de Kids-Tramp. Wij zijn trampolins-specialist en bieden, zowel voor kinderen als voor topsporters uitstekende producten.