FacebookTwitter

20 artikel(en)

  1. 16
  2. 32
  3. 64
  1. 1
  2. 2
Positie  Naam   Prijs  Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren

Boulderwand - uw klimsportinstallatie op maat van All-in Sport

All-in Sport verzorgt voor gemeentes, scholen, verenigingen en uitbaters van fitnessstudio's met veel verschillende elementen en alle benodigde accessoires voor een Boulderwand, die aan alle eisen voldoet. Bij ons is alles leverbaar: van de losse bout tot aan volledig voorgemonteerde klimsystemen.

 

Het Bouldern - dus het vrij klimmen aan natuurlijke of kunstmatige gemaakte rotsen - geniet sinds de jaren 90 een enorme populariteit en trekt steeds meer hobbyïsten aan. Aan geschikte Boulderwanden kunnen starters, gevorderden en profs gevaarloos en in een Urban omgeving hun grenzen opzoeken en hun vaardigheden verbeteren.

 

Boulderwand voor recreatief, wedstrijd- en therapeutisch-klimmen

Indien u een speelplaats attractiever wilt maken met een buitengewoon speeltoestel, een wedstrijdconforme klimwand zoekt of uw patiënten door therapeutisch klimmen wilt helpen - All-in Sport heeft de juiste toestellen. Natuurlijk adviseren wij u graag uitgebreid van de individuele mogelijkheden en werken samen met u een coherent concept uit. Ons assortiment omvat:

Ook producten zoals en balanceerbol ter verbetering van de lichaamscoördinatie of een Balance Pad kunt u bij ons kopen.

 

Twijfel niet om contact op te nemen, als u vragen heeft,en bestel de geschikte Boulderwand voor schoolplein, speeltuin of fitnesscenter!