FacebookTwitter

8 artikel(en)

  1. 16
  2. 32
  3. 64
Positie  Naam   Prijs  Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren

Duikmaskers voor kinderen en volwassenen

Een duikmasker geeft u vanwege de grote glazen ook onder water optimale zichtvoorwaarden. Duikmaskers bezitten, in tegenstelling tot zwembrillen, een neuskap. Enerzijds komt er tijdens het duiken geen water in de neus. Anderzijds kan bij het duiken een drukcompensatie in het masker doorgevoerd worden.

 

Duikmaskertest - zo vindt u de optimale pasvorm

Zet het duikmasker zonder het gebruik van de hoofdband op het gezicht en adem in door de neus. „Plakt“ het masker nu aan uw gezicht, is de pasvorm optimaal. All-in Sport biedt duikmaskers als 1-glasmaskers, dat betekend met doorlopend glas en als 2-glasmaskers met 2 losse glazen aan. Omdat er kwalitatief geen verschil vaststelbaar is, blijft de keuze persoonlijk voorkeur belangrijk.

 

Volledige ABC-uitrusting bij All-in Sport

Duikmaskers zijn deel van de ABC-uitrusting. Onder ABC-uitrusting wordt de basisuitrusting voor duikers verstaan, die uit duikmasker, snorkel en zwemvliezen bestaat. Bij All-in Sport vindt u naast een volledige ABC-uitrusting ook andere accessoires zoals duikringen en duikstokken. Kinderen interesseren zich speciaal voor de populaire duikring Schildi of het Duikmonster.