FacebookTwitter

11 artikel(en)

  1. 16
  2. 32
  3. 64
Positie  Naam   Prijs  Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren

Zwemvliezen, Monofins, sprint-zwemvliezen en profi-zwemvliezen

 

Zwemvliezen - voor een snelle voortbeweging in het water

Zwemvliezen voor zwemmen, snorkelen of duiken. zwemvliezen verhogen de voorwaartse druk van de benen en creëen daardoor een hoger tempo. All-in Sport biedt kinderen en volwassen voor elke toepassing de juiste zwemvliezen.
Materialen, vormen en constructie: de mate van hardheid van het zwemvliesblad wordt wezenlijk door het materiaal en de vorm bepaald. Naast rubberen zwemvliezen en zwemvliezen van hoogwaardig kunststof biedt All-in Sport Monofins voor het dolfijnzwemmen. De zwemvliezen met maar 1 zwemvliesblad worden ook bij vlinderslagzwemmen, strekken en diepduiken én vooral bij apneuduiken ingezet. Met behulp van de Monofin kunnen sprintsnelheden van max. 3 tot 4 m/s bereikt worden. De Monofin bezit een circa 12 - 15 keer hogere voorwaartse druk dan de menselijke voet. Daarmee glijdt u met onze Monofin vanaf nu als een vis door het water. Ook met onze sprint-zwemvliezen bereikt u hoge snelheden. In ons goed gesorteerde onlineshop vindt u ook korte-zwemvliezen of zwemvliezen met stromingskanaal voor een effectieve voorwaartse druk.
De opbouw van het voetdeel van zwemvliezen onderscheiden 2 varianten. Bij gesloten zwemvliezen vormt het voetdeel, wat meestal van rubber is gemaakt, zich volledig om de voet. Gesloten zwemvliezen worden in de regel blootvoets gedragen. Bij open zwemvliezen, ligt de hiel vrij en de voet wordt door een rubberband of een veerband vastgezet. Door de verstelbare hielband kunnen de zwemvliezen individueel aan de voet aangepast worden en zorgen zo voor een hoog draagcomfort. Variieer uw zwemtraining met behulp van verschillende modellen, verbeter uw zwemtechniek door speciale techniek-zwemvliezen of gebruik de zwemvliezen voor snorkelen in zwembad of in de zee.