FacebookTwitter

16 artikel(en)

  1. 16
  2. 32
  3. 64
Positie  Naam   Prijs  Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren

Speedminton-rackets, speeders en speedminton-sets

 

Speedmintonrackets voor scholen en voor thuisgebruik

Speedmintonrackets of complete speedmintonsets, waarmee u direct aan de slag kunt gaan, thuis, op school of als afwisseling in de verenigingssport. Onze speedmintonsets bezitten in de regel rackets, speeders en opbergtas. Speedminton of ook speed-badminton is een racketsport, waarbij nieuwe, speciaal ontwikkelde shuttles, de "speeders" met opmerkelijke drive gespeelt worden. Speedbadminton is sneller, verder en windstabieler dan het klassieke badminton. Windringen (met ca. 3 gram) dienen ter verzwaring van de speeders voor meer windstabiliteit. Speedminton, kan zonder net en regels b.v. in parken of in de tuin gespeelt worden; of als spannende wedstrijdsport. Hier reiken de mogelijkheden van een eenvoudige funmatch (de bijpassende doelmarkers zijn in de meeste sets aanwezig) tot exact gereguleerde wedstrijden op het speedminton EASY COURT, het officiële speedminton speelveld.

 

Speedminton artikelen voor kinderen en volwassenen

Als speedmintonracket voor kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar adviseren wij de speedminton juniorset. Voor grotere kinderen v.a. 11 of 12 jaar is de speedmintonset School exact de juiste, met 12 rackets, 15 funspeeders, 24 doelmarkers en extra equipment zoals een opbergtas en een gebruiksaanwijzing. Met de schoolset brengt u de nieuwe snelle racketsport in uw school en heeft u de complete speedminton-equipment, dat u hiervoor nodig heeft in een tas. Voor recreanten is de Speedmintonset S60 optimaal.

 

  • Speedminton lijnensysteem
  • Speedmintonset voor op school
  • Speedermatch
  • Speedbadmintonset Vicfun
  • Speedmintonsets voor kinderen
  • Speedmintonsets voor verenigingen
  • Funspeedmintonsets

Zelfs in het donker kan men dankzij de Speedlight Speeder een speedbadminton-wedstrijd verrichten. Blader simpelweg een beetje door ons speedmintonbereik, hier vindt u de geschikte speeders en speedmintonrackets.