FacebookTwitter

24 artikel(en)

  1. 16
  2. 32
  3. 64
  1. 1
  2. 2
Positie  Naam   Prijs  Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren

Tafeltennisbatjes voor elk spelniveau

Zoekt u een geschikt tafeltennisbatje? Dan bent u bij ons op de juiste plek. In ons assortiment voeren wij batjes van de bekende merken zoals Joola® en Donic®, die in alle opzichten overtuigen. Een optimale handling en andere voortreffelijke producteigenschappen zorgen ervoor, dat u aan de tafel uw spel kunt verbeteren.

 

Tafeltennisbatjes van experts

Voor de keuze van een geschikt batje izijn de skills van de speler bepalend. Bij All-in Sport vindt iedereen het juiste tafeltennisbatje:

  • Starters
  • Recreanten
  • en gevorderden.

Voor scholen, verenigingen en recreatiedoeleinden, die deze tak van sport aanbieden en een goede uitrusting willen aanschaffen, zijn wij ook een competente partner. Onze expertise en de excellente prijs-kwaliteitverhouding, waarvan u bij ons profiteert, spreken voor zich. Naast voordelige tafeltennis-sets vindt u bij ons ook outdoor-tafeltennisbatjes, zoals b.v. de TACTEO 30. Bovendien hebben wij ook badmintonrackets en rackets voor andere racketsporten in ons programma.

 

Kijk naar het overzicht van de verschillende modellen, die wij u kunnen aanbieden, als u een of meerdere tafeltennisbatjes wilt kopen. Met onze tafeltennisbatjes bent u optimaal voor de volgende match voorbereid.