FacebookTwitter

104 artikel(en)

 1. 16
 2. 32
 3. 64
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Positie  Naam   Prijs  Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren

Tafeltennistafels, tafeltennisnetten en tafeltennisballen

 

Hoogwaardige tafeltennis-equipment voor scholen en verenigingen

Tafeltennis-accessoires voor elke behoefte - want deze tak van sport is even populair bij jong en oud en groot en klein. Tafeltennis is een makkelijk toegangbare sport met vele voordelen. Buiten een tafeltennistafel, de batjes en een bal is verder niets nodig. Het spel kan 1 tegen 1 of als dubbelspel gespeelt w0rden. Bij grotere groepen is ook het rondom de tafel rennen zeer geliefd, waarbij per ronde elke speler, die een fout maakt, afvalt, tot er nog maar 2 spelers over zijn. Juist voor deze spelvorm is onze ronde outdoor tafeltennistafel R-2000 optimaal. Ook in het bereik van de tafeltennisbatjes bieden wij een veelzijdig assortiment aan. Naast de klassieke Joola TT-batjes of de Donic batjes, vindt u bij ons ook verschillende tafeltennissets voor scholen. Steeds populairder worden de outdoor tafeltennisbatjes, die extra resistent zijn. Natuurlijk hebben wij ook een groot assortiment aan tafeltennisnetten voor scholen, verenigingen en wedstrijden. In het bereik van tafeltennisballen vindt u bij ons naast de tafeltennisballen van Joola en Donic ook speciale ballen zoals de outdoor tafeltennisballen en extra stille tafeltennisballen van schuimstof.

 

Tafeltennistafels voor buiten, tafeltennisnetten en tafeltennisbatjes

Bij All-in Sport vindt u een grote keuze aan tafeltennis-accessoires. Wij hebben een breed assortiment zowel voor verenigingen, als voor scholen en voor recreanten:

 

 • Tafeltennisbatjes
 • Outdoor tafeltennisbatjes
 • Tafeltennisballen voor starters en profi's
 • Tafeltennistafels outdoor
 • Tafeltennistafels indoor
 • Tafeltennis schoolsets
 • Tafeltennisnetten
 • Tafeltennis scoreborden
 • Tafeltennis accessoires zoals trainingsrobot

All-in  Sport presenteert een omvangrijk en compleet assortiment aan tafeltennisartikelen voor de recreatie- en topsport. Bij ons vindt u voordelige, kwalitatief hoogwaardige trainingsballen via de tafeltennisbatjes voor schoolsport of vereniging tot aan wedstrijd-tafeltennistafels. Voor iedereen wat wils: tafeltennisbatjes, tafeltennistafels en andere tafeltennis-accessoires.