FacebookTwitter

12 artikel(en)

  1. 16
  2. 32
  3. 64
Positie  Naam   Prijs  Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren

Squashaccessoires, squashballen en squashrackets

 

Squash - de snelle en attractieve racketsport

Squashaccessoires voor het snelle spel met de kleine rubberbal vindt u in de All -in Sport onlineshop. Squash - het tempogeladen spel voor 2 of 4 personen verlangt van de spelers nogal wat: reactievermogen, vele snelle acties, sprints en richtingswisselingen, de exacte uitvoering van de squashtechnieken, de juiste speeltactiek en de hoogste concentratie. Dit alles moet bij de extreem hoge speelsnelheid door de sporters geïmplementeerd worden.

 

Squashballen voor starters, gevorderden en toppers

Als onontbeerlijke squashaccessoires zijn natuurlijk de squashballen te noemen. Deze zijn er in verschillende snelheden. Als starter-squashballen worden de blauwe squashballen gebruikt. Ze zijn de snelste ballen en stuiten het beste tegen de wand resp. op de vloer. De squashbal blijft zo ook bij starters lang in het spel en een hoge spelvreugde is gegarandeert. Gevorderden kiezen de bal met de rode punt en de gemiddelde snelheid. Voor geoefende squashers is de bal met de gele punt (= traag) geschikt. De absolute toppers spelen in training en wedstrijd met de squashbal met de dubbele gele punt (supertraag). Zeer goede techniek en fitness zijn echter voor de variant dubbelgeel essentiële voorwaarden.

 

Van losse squashrackets en -ballen via schoolsets tot aan een complete Squash Court biedt All- in Sport u alles, wat u voor deze vette tak van sport nodig heeft. U vindt bij ons ook squashbrillen en andere squashaccessoires.