FacebookTwitter

Tennisrackets & accessoires

6 artikel(en)

  1. 16
  2. 32
  3. 64
Positie  Naam   Prijs  Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren

Tennisrackets en accessoires, equipment en uitrusting voor de "witte" sport

 

Tennisrackets en alles wat het tennishart sneller laat kloppen

Tennis geldt al lang niet meer als elitaire sport, maar behoort ook in Nederland tot de breedtesport en wordt steeds vaker ook op school tijdens de sportles aangeboden. Ook steeds meer jonge spelers en kinderen ontdekken het tennisspel. Wij van All-in Sport bieden daarom een passend assortiment tennisrackets voor kinderen, scholieren en jonge volwassenen aan, zowel voor starters, gevorderden of recreanten.
Voor onze jongsten bieden wij robuuste en stabiele tennisrackets van Victor® aan. U vindt bij ons echter ook tennisrackets voor volwassenen, eender of het de eerste tenniservaringen bereft of dat u al met de "witte sport" bekend bent. Voor starters adviseren wij de Victor® TOUR ENERGY 27. Voor ambitieuze starters en gevorderden is het Victor® TOUR ENERGY TI tennisracket de juiste keuze. Een thermotas wordt bij dit racket meegeleverd, zodat u bent uitgerust als een profi. Al onze tennisrackets overtuigen in onafhankelijke tennisracket-tests en blinken uit door de hoogste kwaliteit.
Speciaal voor de schoolsport en de tennistraining heeft All-in Sport 2 uitstekende pakketten voor u samengesteld. Het tennispakket SCHOOL bestaan de uit 10 rackets van Victor® maat 68 (geschikt voor spelers met een lichaamslengte v.a. 140 cm), een tas met 40 Tecnifibre® methodiekbsllen (Stage 2, 50% minder stuitvermogen), een Victor® rackettas en een trainingsposter met de spelregels voor tennis. Het pakket KIDS bestaat analoog aan het voorgaande pakket uit ballen, tas, spelregelposter en rackets. Echter zijn de rackets hier in tennisracketmaat 58, dat betekend geschikt voor spelers met een lichaamslengte tussen 120 cm en 130 cm. Als racket-accessoire bieden wij u de gripband van Tecnifibre® aan, dat voor elk racket geschikt is. Voor meer info over de individuele artikelen kijk ook naar onze FAQs of stel zelf een vraag aan ons.