FacebookTwitter

3 artikel(en)

  1. 16
  2. 32
  3. 64
Positie  Naam   Prijs  Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren

Aqua Fitness is de nieuwe trend!

Fitness Trends 2017 - "what's hot or not"!  - Deel 2
 

Aqua fitness


Aqua Fitness is booming - Water gaat een nieuwe dimensie aan de fitness-scene geven!

 

Aqua Fitness staat voor fun, action, music, goede zin en bovendien voor veel sport. De training in het water werd allereerst alleen voor revalidatiedoeleinden toegepast. De watergymnastiek was vroeger thuis in klinieken en revalidatiecentra. In het bewegingsbad gebruiken sporttherapeuten en fysiotherapeuten de opwaartse druk van het water, om gewrichtsbeschermend en zacht spieren op te bouwen of te verstevigen en bewegingsvormen te automatiseren.

 

Aquacycling bij Kübler Sport

 

 

Aquacycling!  Gemotiveerd in een groep waar de Spinning Bike in het water geplaatst zal worden. De groep in het water wordt met behulp van muziek en aanwijzingen van de trainer extra gemotiveerd. De veelzijdige inzetmogelijkheden maken de Aquafitness Bike tot het ideale trainingsapparaat voor groepslessen, therapie en revalidatie. Ook topsporters kunnen hun trainingseenheden met de SharkBike aanvullen. De eenvoudige vorm overtuigde al vele fitnessfreaks.

Ook trampoline fans kunnen zich in het water uitleven. Want met de aquafitness trampolineEurotramp revolutioneert de aqua-fitness sector! De volledig nieuwe, kwalitatief hoogwaardige onderwatertrampoline kan in combinatie met trainingshulpen (b.v. Thera-Banden, gewichten, stokken, halters of Poolnoodles) zeer veelzijdig ingezet worden en beloofd een effectieve fitnesstraining en 100% plezier. Naast de aqua-fitness toepassing kan de onderwatertrampoline ook voor training, therapie en speelpret ingezet worden. 


 

Floating Fitness - De nieuwe trend van aquatraining

 Niet alleen in, maar ook op het water kan in de toekomst worden getraind. Aquaphysical - de nieuwe trendsport op het water. Aqua Fitness, Aqua Yoga, Aqua Pilates en veel meer, de oppompbare mat maakt een effectieve total-bodytraining op instabiele ondergrond mogelijk.

 

 

Drijvende fitness met de Aquafitmat

 

 

Met de Floating fitness Aquafitmat is een effectieve training mogelijk, waarbij het totale lichaam gestimuleerd wordt. Training van de diepliggende spieren en stabiliteit. Daarbij worden niet alleen grote spiergroepen aangesproken, maar ook de vaak verwaarloosde diepliggende spieren, die voor de stabiliteit van de gewrichten zorgen. Het verlies van evenwicht leidt tot een val in het koude water. Een hoge pretfactor is gegarandeerd. Sport en plezier in zwembad of zee In het zwembad of in meer of zee - Aquaphysical biedt een effectieve total-bodytraining en geeft simpelweg veel lol.

 

 

Aquafitmat bij Kübler Sport

 
Of het nu gaat yoga posities, squats, burpees, de instabiliteit van de Aqua mat zorgt voor een extra dimensie tijdens de training.

Foating Fitness, een absolute total body workout!