FacebookTwitter

Outdoor Fitness

14 artikel(en)

  1. 16
  2. 32
  3. 64
Positie  Naam   Prijs  Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren

Outdoor Fitness

Voor de perfecte Bootcamp of een ideale vorm van plezierig  bewegen.

 

Wanneer je tegenwoordig door de stad loopt of langs een park loopt zijn kun je er niet meer omheen – Bootcamp!

Vele actieve mensen die in groepsverband verschillende oefeningen doen. Alleen of in parcoursvorm. En dat allemaal onder leiding van een enthousiaste trainer. 

Men traint heerlijk in de buitenlucht. Steeds meer mensen verkiezen dit boven het trainen in een gym.

 De bootcamp trainingen bestaan uit verschillende fitnessoefeningen in de buitenlucht. Hardlopen, intervaltraining en krachtoefeningen gaan aan één stuk door.

Heerlijk in een park, aan het water maakt de scene alleen maar interessanter.

Je komt met jouw groep op de afgesproken locatie en de trainer zorgt voor materialen als touwen, kettlebells, Smashbells en TRX’en. Daarnaast maak je gebruik van je omgeving. Zoals wat zwaardere ondergrond of een aantal trede in de stad.

 Waarom Bootcamp

  • In de buitenlucht een actieve training
  • Inspirerende competieve omgeving
  • Trainen in groepsverband en je conditie en je (spier)kracht verbeteren
  • Totaal training op je eigen niveau
  • Sporten omdat je plezier hebt
  • Uitgedaagde worden door je omgeving en een geode trainer.

 

 Inmiddels nemen steden open sportvoorzieningen zeer serieus. Van urban sports tot outdoor training parken.  kracht  oefeningen kunnen daar zeer laagdrempelig worden getraind. Ook met kettlebell, sling trainer en Battle Rope, in een cirquit. Ieder op één station en 1-2 minuten maximaal trainen. 

 

 In de buitenlucht trainen kan zo simpel zijn

Veel mensen associëren bewegen met sport. Een eenvoudige wandeling  van 20 minuten in de openlucht is wat fysiotherapeuten aanraden

Wanneer je langer gaat lopen kan de hulp van nordic walking-stokken je verder brengen.  Daarnaast is petanque in de open lucht of een badminton set altijd positief voor de activiteien, alleen of in groepsverband. Zo kan je gemakkelijk met veel plezier de intensiteit verhogen.

 

Daarnaast wil je ook goed meten wat je aan het doen bent. Voor actieve types, die zichzelf graag een doel stellen en zich bij de uitvoering graag laten begeleiden, controleren en motiveren. Kan de Polar A300 je een aanleiding geven om te trainen, legt de dagactiviteiten vast en geeft een zacht vibratiealarm bij te lang zitten. 

 

Uitdaging en motivatie om te bewegen

Zoals met veel zaken is plezier een belangrijke manier om jezelf te motiveren. Geïnspireerd worden door ander persoon of een groep die je heb ontmoet. Daarmee creer je een verantwoordlijkheid naar je omgeving. Jij wilt toch niet degene zijn die de functionele training annuleert. 

 

Outdoor Fitness Equipment

 

Outdoor fitnesstoestellen met natuurlijke en wrijvingsvrije bewegingsvorm. Voor een complete, effectieve en functionele work-out staan toestellen ter verbetering van kracht of conditie én balans- en stretching-stations ter beschikking.