FacebookTwitter

2 artikel(en)

  1. 16
  2. 32
  3. 64
Positie  Naam   Prijs  Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren

Fitness Trends 2017 - "what's hot and what's not" - 

Fitness Trends 2017 - we u precies vertellen "wat is hot or not" - Deel 1
 Jump, strijd, Boks en zweet - De nieuwe trends voor in de Gym!

 

De megatrend van 2017 "Jumping" voor in de gym!

Een trampoline met stang, een vette beat en zelfs de gym is zo gevuld. Jumping Fitness - de perfecte conditietraining! De trampoline-workout in een groep in de sportschool of tussen de eigen vier muren op motiverende muziek is veel effectiever en gewrichtsbeschermender dan joggen. Bovendien worden coördinatie en evenwicht getraind en de diepe spieren verstevigd.


 

PROspeedrope® springtouw HEAVY

Voor het trianen van een goed cardio workout die een hoge funfactor heeft blijft de oude vertrouwde springtouw. Meervoudig wereldkampioen en Europees kampioen in springtouwen en recordhouder Adrienn Banhegyi is een gepassioneerde persoonlijkheid die een effectieve workout voor beginners en gevorderden heeft ontwikkeld. Het combineert het uithoudingsvermogen, coördinatie en concentratie op een unieke manier met een hoge fun-factor. Natuurlijk ook zeer leuk en geschikt voor kinderen.

 

 

Fighting Fit - Vechtsporten - Boksen

 

Punshes, jabs en kicks - Martial-gebaseerde concepten zoals "Shadowboxer Prestaties" .

Innovatief en veelzijdig trainingsartikel voor een intensieve uitvoering van slagcombinaties en bewegingen uit de bokssport. Het fitnessartikel is geschikt voor groepsfitness in de sportschool als ook voor de fitness- en boksworkout, thuis. De training met de Shadowbokser verbetert snelheid, conditie en verhoogt de slagkracht.

 

Shadowboxer Prestatie Set

 

 

De nieuwste fitness-trends kun je vinden bij All- In Sport. Innovatieve sportartikelen  en fitness materialen zoals de Shadowboxer of een geschikte trampoline, kunt u direct vinden in onze webshop.