FacebookTwitter

16 artikel(en)

  1. 16
  2. 32
  3. 64
Positie  Naam   Prijs  Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren

Smash Bell - de nieuwe generatie van Kettlebell

 

Kettlebell, kettlebell of levend gewicht - De nieuwe Kettlebell van stof. Deze combinatie van kogelhalter en medizinbal is van zwaar belastbaar en robuust Cordura® vervaardigd en met zand gevuld. Smashbells zijn extreem belastbaar en kunnen zowel in een sportschool als ook buitenshuis ingezet worden. Het innovatieve trainingsartikel kan geworpen, geslingerd of als flexibele ondergrond gebruikt worden. Het textiele oppervlak beschermd de vloer en de inventaris en voorkomt bovendien blessures.

Een Functionele training hebben zonder kettlebells? Onmogelijk! 

Een goede techniek bij het trainen met een kettlebell is belangrijk! Bijna elke "kettlebell rookie" maakt wel eens een technische fout bij het begin van de training. Dit kan  pijnlijke ervaringen meebrengen met de massale kettlebell. Dankzij de nieuwe Smash Bell zijn de blauwe plekken nu verleden tijd!

 

Smash Bell - de nieuwe generatie van Kettlebell

  • Materiaal: doek
  • Vulling: Zand
  • Training gewichten: 4 kg - 20 kg
  • Gebruik: Indoor & Outdoor
  • Doelgroep: recreatieve atleten - professioneel - bootcamps 

 

 

 

 

 

 

Natuur

De Smash Bell is een ware innovatie op het gebied van kettlebell training. Een kettlebell van stof en plastic! Geen gietijzer, niet plastic. De Smash Bell is uniek in zijn soort: Een kettlebell van stof met zandvulling. 
De textiel omhulsel is van Bell uit Cordura. Het is zeer robuust, slijtvast en van geweven nylon. Cordura® heeft een licht en ruw oppervlak dat een comfortabele grip geeft. De Smash bell heeft een waterafstotende structuur waardoor de zandvulling goed wordt beschermd van Smash Bell. Bij de hogere gewichten zijn er extra metalen kralen om in geplaatst voor het ideale gewicht.

 

 

Bijzonderheden

 Inhoud dan harde gietijzer, zandvulling plaats massief gewichtmassa - Smash Bell verschilt van gewone kettlebells door zandvulling in plaats van massief gewicht.

Problemen als kneuzingen of ernstig letsel blijven bij de Smash Bell uit. Vooral kettlebell beginners zonder schade trainen met de zachte Smash Bell voor de juiste techniek. De Smash Bell minimaliseert niet alleen het risico op letsel tijdens de kettlebell training maar het de locatie van de gym of de sportvloer worden ook direct beschermd. Of het nu om tegels, laminaat of parket gaat, dankzij het zand in de Smash Bell worden vrijwel overal de schade's geminimaliseerd.  

 

Smash Bell

Kettlebell schommel, overhead pers, rukt of deadlift -met de smash Bell een plezier!

Het speciale ontwerp van de Smash Bell apparatuur bevat de structuureigenschappen van een medizin balHalf kettlebell, half medizin bal semie. Hiermee ontwikkelt de Smash bell ideale trainingsmogelijkheden. 
De Smash Bell is te gebruiken als een normale Kettlebell: Kettlebell Swing, overhead push, pull of deadlift. Ideaal om de smash Bell te gebruiken! 
Naast de trainingsmogelijkheden en de waterdichtheid, kunt u de Smash Bell ook werpen goed laten of goed laten vallen om de smash ook daadwerkelijk te doen. Eigenlijk net als het trainen met een medizin bal. Daarnaast kunt in de  Smash Bell als flexibel gebruiken voor core stability oefeningen en nog veel meer.

Kettlebell schommel, overhead pers, rukt of deadlift -met de smash Bell een plezier!

 

Variatie

De Smash Bell is via vele verschillende opzichten te gebruiken in de training. Met de verschillende oefeningen is de Smash ball zeer divers in trainingsmethodiek. De training met kleine gewichten van kettlebell is ook variabel. De smash Bell geeft de mogelijkheid om zelf gewichten te wijzigen door zand er eenvoudig erin te doen of eruit te halen. Dit maakt de Smash Bell zeer aantrekkelijk. Voor beginners maar ook voor de kettlebell pro's.
Voor de totale variatie van de oefeningen met subtiele gradaties van gewicht voor uw kettlebell training is de Smash Bell is uw ideale training apparaat.

 

 

Conclusie

Smash Bell luidt een nieuw tijdperk van kettlebell training

De Smash Bell innoveert voor een nieuw tijdperk in de kettlebell training. De Smash Bell kettlebell maakt biedt training voor alle doelgroepen maar is vooral geschikt voor kettlebell beginners en voor het ontwikkelen van deze speciale techniek.

 


Met de Smash Bell kunt u nu overal trainen met werpen en swingen van de Kettlebell. De ondergrond is nu geen issue meer! U kut de Smash bell overal gebruiken op een veilige manier.
De Smash Bell is ook perfect voor outdoor training. De Smash bell  is weerbestendig en waterafstotend. De mix van een kettlebell en medizin bal brengt veel variatie in elke Boot Camp of cross training waarbij u enorm veel plezier gaat beleven.
Smash Bell is de perfecte tool die veel variatie biedt voor bijvoorbeeld personal training.  

De Smash Bell - kettlebell training van de nieuwe generatie!