FacebookTwitter

All-In Sport: <p>De school van de Pykamo die golf voor groepen tot 12 spelers instellen kan spelen op hetzelfde moment. Kwalitatief hoogwaardige en vee...

Schoolgolfset PYKAMO PK-E6

Schoolgolfset PYKAMO PK-E6

€ 755,05

Set
€ 755,05
Incl. BTW |
Excl. verzendkosten

* Verplichte velden

De school van de Pykamo die golf voor groepen tot 12 spelers instellen kan spelen op hetzelfde moment. Kwalitatief hoogwaardige en veelzijdige golfartikelen voor kinderen, jongeren, volwassenen, niet-golfers en golfers van alle niveaus en zelfs professionals. Het kan zowel binnen als buiten worden gespeeld.

 

Golf is een sport waarin vele technische, fysieke en mentale vaardigheden om te voltooien. De positieve effecten van golf spelen op de cognitieve en psychomotorische ontwikkeling van kinderen en adolescenten is bewezen. De bijgevoegde handleiding met een educatieve gids kunnen een waardevolle hulp in het onderwijzen van de leraren. Er zijn nuttige tips en meer dan 50 oefeningen evenals leuke, eenvoudige speler voor studenten.

 

Onze PYKAMO Golf sets bevatten optionele golfclubs en putters in de verkorte versie voor 5-12 jaar kinderen of in de normale lengte voor volwassenen en adolescenten 13 jaar en ouder.

 

De PK-E6 groepen set omvat: -6 Putting Cup met vlag -6 platen van tee-off platen tee met 10 tees -12 Abschlagmarker -7 ijzer voor rechtshandig -1 ijzer voor linker-handers -4 putter -50 zachte ballen -24 bal marker -1 handleiding -1 zakje Deze golfuitrusting werd ontworpen om te leren golfen in scholen. De Pykamo golfuitrusting is een functionele, extreem veilige en betaalbare apparatuur, waarvoor geen speciale infrastructuur.

Er zijn geen vragen gesteld voor dit product.