FacebookTwitter

20 artikel(en)

 1. 16
 2. 32
 3. 64
 1. 1
 2. 2
Positie  Naam   Prijs  Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren

Darts, Softdarts, dartpijlen en dartborden

 

Darts - raak de Bull's Eye

Darts - het bekende werpspel met de scherpe pijlen en het dartbord zorgt steeds voor plezier en spanning. Ontdekt in Engeland en verspreidt over de hele wereld, dat is de geschiedenid van de Dartssport. Het behendigheids- en precisiespel ziet er heel eenvoudig uit, heeft echter eigenlijk een hoge moeilijkheidsgraad. Het is een voordeel, als de speler bepaalde vaardigheden meebrengt, om de match succesvol te maken. Bij Darts heeft de speler een goed oog, werpbehendigheid en concentratievaardigheden nodig. Elke darter heeft 3 darts en werpt op het dartbord of het Elektronisch dartbord. Doel van het spel is het, om de punten zeer snel naar 0 te reduceren en daarmee het spel voor zich te beslissen. Met veel training en talrijke worpen, kunnen bepaalde werptechnieken getraint en verbetert worden. In ons assortiment bieden wij hiervoor verschillende dartartikel aan, die u voor de profsport of voor het hobbyspel kunt gebruiken. Dartpijlen voor Softdart en losse tips vindt u in de onlineshop van All-in Sport.

 

Darts en de verschillende spelvormen

Darts wordt in veel verschillende varianten gespeelt. De typische spelvorm is het 301 of 501 darts, waarbij het gaat, de punten zo snel mogelijk naar 0 te reduceren en met een Double Out het spel te beëindigen. Met Double wordt de buitenste double-ring bedoeld. Iets verder naar het midden bevindt zich de triple-ring. Een treffer in een van deze ringen verdubbelt of verdrievoudigt het aantal punten. In het midden van het dartbord bevindt zich 2 cirkels, die we als Bull en Bull´s Eye kennen. Een treffer in dit vlak wordt met 25 of 50 punten beloont. Het traditionele Darts wordt met Steeldarts gespeeld. Deze darts werpt men op een traditioneel dartbord. Een andere variant zijn darts met kunststof tips, die op een elektronisch dartbord of een Dartautomaat geworpen worden.

 

 • Dartbord
 • Dartautomaat
 • Steeldarts
 • Softdarts
 • Dartpijlen
 • Dartbord
 • Losse darttips
 • Dartflights

Andere spelartikelen voor uw jeugdhonk en clubhuis zijn voetbaltafels, airhockey en biljart. Nog meer ideeën voor spannende vrijetijdbesteding vindt u in onze onlineshop. Vindt hier zowel traditionele als ook moderne, nieuwe vrijetijdsspellen. Wij verheugen ons op uw bezoek!