FacebookTwitter

47 artikel(en)

 1. 16
 2. 32
 3. 64
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Positie  Naam   Prijs  Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren

Wikinger-Kubb, outdoorspellen en outdoor schaak-/damborden

 

Outdoorspellen - veel plezier in het groen

Outdoorspellen transformeren groene weides, speelpleinen en parken in spannende speellandschappen. Attracties zoals de grote schaak- of damstenen zorgen voor een interessant spel in de frisse lucht. De speelvelden zijn weerbestendig en van hoogwaardig en robuust kunststof. De stukken bij het outdoor schaken of de stenen bij het dammen zijn ook van een weerbestendig materiaal en kunnen probleemloos in de buitenlucht blijven staan. De verschillende spellen kunnen 1 tegen 1 of groepsgewijs gespeeld worden. Hoe er ook gespeeld wordt, de outdoorspellen vereisen veel tactiek, teamgeest en ook een beetje geluk. De speelvelden kunnen ook heel simpel weer weggehaald worden en zijn zodoende mobiel en op elke vlakke plek inzetbaar. Jong of oud, de spellen zijn een absolute highlight en inspireren de ambitieuze speler. In onze onlineshop vindt u de perfecte uitrusting voor een spannende partij schaken of dammen in de vrije natuur.

 

Mölkky, Wikinger-Kubb en Reuzenmikado - populaire en nieuwe speeltrends

Outdoor trends zoals Mölkky en Wikinger-Kubb zijn de nieuwste recreatie- en outdoorspellen, die voor veel plezier en afwisseling zorgen. Het spelequipment van beide Outdoor trends is compleet van hout en daardoor zeer duurzaam. Terwijl bij Wikinger-Kubb wordt geprobeert, een enkel doelhout te treffen en om te stoten, zoals bij Boccia, gaat het er bij Mölkky om, een bepaald puntenaantal aan houtjes uit de weg te ruimen. De Wikinger-Kubb is een zeer strategisch spel en is nagebootst van het schaakspel. Het werd met behendigheidselementen aangevuld. Symbolisch gezien, is het een slag, waarbij om de Koning gevochten wordt. Met de meegeleverde draagtas is het spel heel eenvoudig te transporteren en overal mee naar toe te nemen. Fingerspitzengevoel heeft men ook bij Reuzenmikado nodig. Het populaire spel met de stokjes is er niet alleen in kleinformaat voor de woonkamer, maar ook als outdoor trend brengt het Reuzenmikado veel plezier en spannig. Het spel met de grote stokken is uitermate geschikt als spel voor grote groepen en wordt daardoor ook graag in het volwassenenonderwijs gebruikt. Het "Wijgevoel" wordt versterkt en de samenhang in een groep wordt benadrukt, een ideaal spel, wat vaak en graag voor teambuilding ingezet wordt. In ons assortiment bieden wij u zowel die alom bekende spellen zoals dammen en schaken voor outdoor aan, als ook de nieuwe speeltrends voor het outdoorbereik. Hier onwikkelen in de loop van de tijd steeds nieuwe trends en speelvormen.

 

 • Foam dobbelstenen
 • Outdoor spellen
 • Schaakstukken
 • Damstenen
 • Outdoor speelvelden
 • Outdoor schaken

Echte sportieve en actieve beweging vindt u met de Slackline. Deze is geschikt voor outdoorbereik en biedt heel veel plezier. Blader door ons groot assortiment aan outdoor trends en outdoor spellen en vindt in onze onlineshop uw perfecte equipment voor recreatie, scholen of verenigingen.