FacebookTwitter

19 artikel(en)

  1. 16
  2. 32
  3. 64
  1. 1
  2. 2
Positie  Naam   Prijs  Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren

Tafelvoetbaltafel, voetbaltafel en tafelvoetbalballen

 

Voetbaltafel - naast darts en biljart een ander bekend spel

Tafelvoetbal is naast darts en bilart een van de bekendste en tegelijkertijd populairste bezeigheden in jeugdhonken en clubhuizen. Maar ook in café's, bars en kroegen staat vaak een voetbaltafel. Voor het leuke voetbalspel in tafelformaat zijn 2 spelers voldoende. Veel regels zijn er bij het tafelvoetbal spel echter niet. Elke speler probeert zoals bij het normale voetbal de bal in het doel van de tegenstander te schieten. Handspel is ook bij tafelvoetbal niet geoorloofd. Het draaien of ook slingeren van de stangen is eigenlijk ook verboden, tenzij de spelers onderling afspreken dat dit wel mag. In het duel man tegen man zijn spannende matches mogelijk of met de voetbaltafel XXL kunnen zelfs tot max. 8 personen aan één tafel tegelijkertijd van dit voetbalspel genieten. De voetbaltafels brengen heel veel action en fun in uw jeugdhonk of clubhuis. Natuurlijk kunnen de voetbaltafels ook in restaurants en scholen gebruikt worden en zorgen ook hier voor bezigheid en lol. U heeft de keuze uit vele verschillende tafelvoetbal-modellen. Binnen of buiten met of zonder muntinworp: bij All-in Sport vindt u top-voetbaltafels voor elke toepassing. Bovendien bieden wij natuurlijk ook de bijbehorende accessoires voor de tafels aan. En als u ook een keer een partijtje iijshockey in kleinformaat wilt proberen, dan is Airhockey precies het juiste. Of voetbaltafel of Airhockey, in onze onlineshop vindt u precies wat u zoekt.

 

Voetbaltafel - indoor en outdoor een reuzen attractie in kleinformaat

Voetbaltafels voor alle doeleinden vindt u in onze onlineshop. Niet alleen binnen brengen de voetbaltafels heel veel fun en action. Ook buiten zorgt een match voor veel fun en voor een goede spirit. 2, 4 of zelfs max. 8 personen, onze tafel zijn daarvoor optimaal. Kies uw indoor-voetbaltafel of vindt u de geschikte outdoor-voetbaltafel in onze onlineshop, heel gemakkelijk online. Wij bieden u verschillende indoor en outdoor modellen aan, in verschillende designs en afmetingen. Grenzeloze speelpret bij All-in Sport.

 

  • Outdoor-tafelvoetbal
  • Voetbaltafels
  • Tafelvoetbal
  • Tafelvoetbalballen

Als u aan de tafel al een prof bent, kunt u het ook een keer op het veld proberen! In ons bereik Teamsport bieden wij alles aan, wat u voor het voetballen op het (kunst)gras nodig heeft! Andere recreatiespellen en balspellen zoals Indiaca brengen ook veel lol en niet op de laatste plaats beweging.