FacebookTwitter

9 artikel(en)

  1. 16
  2. 32
  3. 64
Positie  Naam   Prijs  Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren

Tafelspellen: mini-handspel en Knikkerbaan Marmot

 

Tafelspellen bieden veel plezier voor jong en oud

Tafelspellen: kleine, simpele en onderhoudende spellen maken elke speelkamer, elke woning of elke andere plek tot een onderhoudende speelruimte. Met vrienden en familie kan men zich urenlang bezighouden en de tijd verdrijven. Tafelspellen vindt men vaak ook in de kinderopvang, kinderdagverblijven of andere inrichtingen. Alleen, in teamverband of als complete groep, de spannende opgaven stimuleren vele vaardigheden en bij groepsopdrachten ook de teamspirit. De kinderen en jongeren leren bepaalde gedragspatronen en rollen in een groep kennen. Deze belangrijke eigenschappen zijn intensief en begeleiden de kinderen en jongeren hun leven lang.

 

Gezelschaps- en behendigheidsspellen - spelenderwijs trainen van coördinatie en fijne motoriek

Bij deze spellen staat niet alleen het groepsgevoel en samenwerking op de voorgrond, er worden ook additioneel en automatisch de individuele vaardigheden gesterkt en verbetert. De vele verschillende spellen bieden zich aan, om de coördinatie, concentratie en de fijne motoriek te verbeteren. Met kleine handspellen, waarbij een kogel door een labyrint aan banen naar het doel gestuurd moet worden, is het belangrijk, dat de hand-/oogcoördinatie zeer goed ontwikkeld is. De kleine spellen zijn een ideale mogelijkheid om ook op vakantie of op reis voor heel veel speelplezier te zorgen. Klein en handzaam passen ze in elke reistas of zijn ze geschikt om een lange autorit interessanter en afwisselender te maken.

 

  • Mini-handspel
  • Stapelgeister
  • Murmelbär
  • Geisterwand

Andere bezigheidsspelletjes vindt u in de rubrieken Gezelschapsspellen, Recreatiespellen en Outdoorspellen. Geheel nieuwe benaderingen voor de bezigheid en voor de afbouw van agressies bieden onze categorie Anti-agressiespellen.