FacebookTwitter

All-In Sport: <p>De speciale behandelbanken in ons therapieprogramma! In vergelijking met normale banken wordt Bobath therapie gekenmerkt door het grot...

Behandelbanken Bobath/Vojta

Behandelbanken Bobath/Vojta

€ 2.699,00

Stk.
€ 2.699,00
Incl. BTW |
Excl. verzendkosten

* Verplichte velden

shipping weight: 100 kg

De speciale behandelbanken in ons therapieprogramma! In vergelijking met normale banken wordt Bobath therapie gekenmerkt door het grote therapeutische gebied. Dit grote gebied is nodig in diverse therapeutische toepassingen om de juiste behandeling uit te voeren. In veel benaderingen is het ook belangrijk dat zowel de patiënt als de therapeut samen zijn op de behandelbank. Hiervoor is een bijbehorend therapeutisch gebied nodig. De behandelbank wordt ook gebruikt in vele verschillende segmenten, zoals fysiotherapie en arbeidstherapie, maar ook bij speciale scholen en kleuterscholen. De liggende bekleding is 6 cm dik en bedekt met een kunstleer. Het synthetische leer is bijzonder geschikt voor deze toepassingen en is zeer slijtvast en gemakkelijk te reinigen en te desinfecteren.

 

De tafel is elektrisch verstelbaar met handschakelaar of als alternatief met voetschakelaar. De hoogteverstelling strekt zich uit van de minimumdiepte 48 cm en kan naar 96 cm naar boven worden verplaatst. De hoogte aanpassing vindt veelvuldig en zonder zijdelingse offset plaats. De Bobath lijn heeft een continue bekleding maar kan worden uitgerust met accessoires met een hoofdplaat. Het hoofddeel heeft een hoogteverstelling van -30 ° tot +30 °. De behandellussen zijn zeer robuust en hebben een kantelbestendig frame. De bank is belastbaar tot 200 kg.

 

Technische specificaties:

Hoogteverstelling: 48 - 96 cm

- Verstelbare hoogte 

- Hoofdstuk verstelbaar: -30 ° - + 30 °

- Voeding: stekker

- Max. Laadvermogen: 200 kg

 

Afmetingen: (LxBxH) 180x120x48-96 cm bekleding & amp;

Bijzonderheden:

- Continu stoffering of met hoofdeinde (accessoire)

- Inclusief wielframe - Groot behandelgebied

- Zeer robuust

- totale paddikte met plank: 6 cm Gelieve te specificeren bij het bestellen:

Frame kleur: Wit of Silbergrau Andere banken zijn te vinden in ons assortiment behandelbanken.

Application:

Er zijn geen vragen gesteld voor dit product.