FacebookTwitter

Balance Pad en holistische training

Met coole merkproducken zoals de Airex® Balance Pad, in de standaard- of in de ELITE-uitvoering en de structuurvloer Terrasensa® heeft u altijd een instabiele ondergrond ter beschikking, waarop u uw houdingsspieren optimaal kunt trainen.

 

Optimale ondergrond voor een sportieve balansact

De juiste lichaamshouding is heel belangrijk voor een gezonde rug. Op een Balance Pad kunt u de daartoe bevoegde spieren doelgericht aanspreken. Bovendien bieden de innovatieve balanceerartikelen een veilige stand voor een veelvoud aan oefeningen en is zodoende de perfecte keuze voor de uitvoering van therapeutische maatregelen, die zich bijvoorbeeld op de functionaliteit van de voeten richten. Maar ook voor een persoonlijke fitness-workout in de vrijetijd en voor de professionele topsporttraining zijn de gewrichtsbeschermende Pads uitermate geschikt.

 

In onze onlineshop presenteren wij u eersteklas merkkwaliteit tegen attractieve prijzen. Met onze balanceerartikelen versterkt u niet alleen de voet- en beenspieren, maar ook tegelijkertijd het coördinatievermogen en het evenwichtsgevoel. Bij fitnesstraining of therapie, met deze geweldige producten, die door uitstekende eigenschappen overtuigen, kunt u ideaal werken. Bij ons vindt u naast de Pads in verschillende uitvoeringen ook een structuurvloer.