FacebookTwitter

87 artikel(en)

 1. 16
 2. 32
 3. 64
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Positie  Naam   Prijs  Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren

Behandelbanken, Extensiebanken, koffermassagebank, Bobath bank en accessoires

 

Behandelbanken - de geschikte banken voor praktijken en kleedkamers

De behandelbank - voor huisartsen, masseurs of fysiotherapeuten - de behandelbanken zijn een van de elementairste inrichtingsartikelen in praktijken en revalidatiecentra. Ook als de banken op het eerste gezicht er pover uitzien en uiterlijk sterk op elkaar lijken, onderscheiden ze zich toch merkbaar met betrekking tot kwaliteit, winstgevendheid en toepassingen. Hier vindt u behandelbanken voor allerhoogste intensiteit! In ons groot therapiebanken-assortiment blijft niets te wensen over: van behandelbank elektrisch tot aan behandelbank inklapbaar, van Extensiebank tot aan de speciale Bobath-behandelbank. Ook koffermassagebanken en behandelbank-accessoires zoals behandelbankhoezen en papierrolhouders, fixeerbanden of sneldesinfectie vindt u in ons therapie-aasortiment.

 

De juiste behandelbank voor uw gebruiksdoel

Massagebank, wellnessbank, behandelbank of vrijstaande therapiebank, voor elke toepassing is er een speciale bank. All-in Sport biedt alle professionals in de gezondheidszorg en fysiotherapeuten een groot assortiment aan verschillende therapie- en massagebanken met uitstekende eigenschappen. Met onze vakbekwame expertise adviseren wij u uitgereid over:

 • Extensiebanken
 • Vaste therapiebanken
 • In hoogte verstelbare behandelbanken
 • Koffermassagebanken
 • Behandelbank-accessoires
 • En Voijta-banken en Bobath-banken

Heeft u voor therapeutische oefeningen een geschikte gymmat nodig, kunt u deze ook voordelig in onze onlineshop kopen. Bovendien hebben wij balanceerbollen en diverse andere therapiebenodigdheden in het programma, die aan uw eisen voldoen.

 

Gebruik ons contactformulier, stuur ons een E-mail of bel ons simpelweg op, indien u vragen heeft over een bepaalde behandelbank of andere artikelen uit ons portfolio. Graag nemen wij voor u de tijd voor een competent advies, zodat u de perfecte behandelbank voor uw toepassing kunt aanschaffen.