FacebookTwitter

33 artikel(en)

  1. 16
  2. 32
  3. 64
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Positie  Naam   Prijs  Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren

Fitness- en therapiebol

De van hout of kunststof vervaardigde balanceerbollen zijn klassieke balanceerartikelen. Zo kan de Therapiebol niet alleen voor therapeutische doeleinden ingezet worden, maar is ook een uitstekend fitnessartikel, dat zonder veel inspanning gebruikt kan worden. Door de producten van MFT®, die in ski-topsport gebruikt worden, wordt ons assortiment gecomplementeerd.

 

De Therapiebol in therapeutische toepassing

De Therapiebol vindt in de neurophysiologische behandeling in alle motorische ontwikkerlingsniveau's een toepassing: rugligging, builigging, kruipstand, zittend, knielend en staand. In al deze posities oefenen patiënten:

 

  • Coördinatie
  • Balans
  • Automatische been-, tomp- en armreacties.

Der balanceerbol biedt een veelvoud aan gebruiksmogelijkheden en is ook voor de verordening van de moeder-/kindtherapie geschikt. Ook Handtrainers en andere hoogwaardige therapiebenodigdheden hebben wij in het assortiment.

 

Effectieve fitnessartikelen

Als ruimtebesparend Trim-U-Fit-artikel is de Fitnessbol ideaal voor de thuistraining, zowel buiten als binnen. Bovendien is de balanceerbol optimaal voor ontspanningsoefeningen voor persnonen, die overwegend zittend werk verrichten, om beschadiging van de tussenwervelschijf te voorkomen en ook voor de voorbereiding op de wintersport. Op gladde ondergrond is de toepassing van een anti-slipmat raadzaam.

 

In de All-in Sport onlineshop kunt u de veelzijdige trainings- en therapie-artikelen tegen gunstige condities bestellen. In de regel leveren wij binnen enkele werkdagen, zodat u niet lang op uw bestelling moet wachten. Indien u andere artikelen, zoals b.v. een behandelbank nodig heeft of vragen over de Therapiebol heeft, staan wij u met onze uitgebreide expertise graag ter beschikking.