FacebookTwitter

36 artikel(en)

  1. 16
  2. 32
  3. 64
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Positie  Naam   Prijs  Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren

Handtrainers ter versterking van de hand- en vingerspieren

 

In het therapeutische bereik komen handtrainers tot inzet, om de beweeglijkheid van de vingers te behouden respectievelijk te herstellen en de spieren aan te sterken. Bij All-in Sport vindt u een omvangrijk assortiment van dergelijke speciale trainingsartikelen in verschillende uitvoeringen voor een doelgerichte handtraining.

 

Hoogwaardige therapiebenodigdheden: breed scala aan handtrainers

Is de beweeglijkheid van de hand als gevolg van ouderdom of vanwege een blessure respectievelijk een aandoening beperkt, verrichten de populaire handtrainers in ons assortiment uitstekende diensten. Ook de arm- en handspieren kunnen daarmee gestimuleerd worden. Van de Squeeze Egg via de polstrainer en veerhalters tot aan therapiezand en acrylboxen met TheraBeans&reg kunt u bij ons verkrijgen; eersteklas producten voor therapeutische doeleinden.

 

Op de respectievelijke productpagina's kunt u zich diepgaander over deze therapie-artikelen en de gebruiksmogelijkheden informeren:

  • Inimove Snake
  • Inimove Complex
  • Handmaster Plus
  • en veel meer

Natuurlijk staan wij voor u met onze vakbekwame expertise graag ook als competente aanspreekpartner voor een persoonlijk advier in puncto therapiebenodigdheden ter beschikking. Van de gymnastiekbal tot aan behandelbank vindt u hier voor elke toepassing een geschikt product. Ook een gymmat als basis voor therapeutische oefeningen kunt u hier kopen.

 

Kijk in alle rust en bestel bij All-in Sport tegen een overtuigende prijs-/kwaliteitverhouding een excellente handtrainer, waarmee u uw handen effectief kunt trainen!