FacebookTwitter

179 artikel(en)

  1. 16
  2. 32
  3. 64
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Positie  Naam   Prijs  Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren

Blackroll, slingtrainers, handhalters en Functional Bags

 

Groot assortiment aan uitrusting voor functionele- en atletiektraining

Een nieuwe trend, die zich al in sportscholen en in therapie-inrichtingen heeft gemanifesteerd is des functionele training. Sportfysiotherapeut, fysiotherapeut of trainer, dit nieuwe thema fascineert uw patiënten en klanten en is zeer interessant. Met Blackroll, handhalters, Slingtrainers en Functional Bags uitgerust wordt in kleine groepen op een ontspannen trainingsvlak getraind. In kleine groepen is de training zeer efficiënt en de groepsleider, heeft een zeer goed oog op de uitvoering van de correcte beweging. Bij omgang met Kettlebells en Functional Bags is speciaal de de juiste beweging van belang om de trainingsdoelen te bereiken en de veiligheid te garanderen.

 

Plyometrische training, kracht, beweging en regeneratie

Bij intensieve training is de regeneratie een belangrijk bestanddeel om trainingsdoelen te bereiken. Ook in de therapie is een aangemeten inspanning absoluut noodzakelijk om respectievelijke therapiesuccessen te bereiken. Maar ook hier zijn de regeneratiefases zeer belangrijk. Nieuwe trends gaan hier in de richting van de Fascia. De Fascia zijn componenten van het bindweefsel en zitten door het hele lichaam. Met rollen en balen kan met de zelfmassage een goed resultaat bereikt worden. Bovendien wordt de rol ter versteviging en mobilisatie ingezet en is ook in de sensomotoriek bereik te vnden.

 

De functionele training is ook zeer sterk op de balans toegelegd. All-in Sport biedt ook vele andere balanceerartikelen.