FacebookTwitter

20 artikel(en)

  1. 16
  2. 32
  3. 64
  1. 1
  2. 2
Positie  Naam   Prijs  Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren

De geschikte gymnastiekbal voor elke oefening

De gymnastiekbal is een van de meest veelzijdige sportartikelen überhaupt. De gymnastiekbal wordt bijvoorbeeld in de aerobic, in de fysiotherapie en bij de zwangerschapsvoorbereiding gebruikt. Daarbij dient de elastische kunststof bal niet uitsluitend als zitgelegenheid, maar ook als speelartikel en kan voor verschillende vormen van een work-out ingezet worden.

 

Een effectieve gymnastiekbal voor uw toepassingsgebied

All-in Sport biedt u zitballen zoals de bekende Pezziball, maar ook ABS Powerballen van Togu®, waarbij de lucht ter bescherming van de gebruiker maar langzaam minder wordt. Aangevuld wordt het assortiment door de Pezzi® EGG therapierollen en gymnastiekballen met doorsnedes van 16 of 19 centimeter, die in de fysiotherapie gebruikt worden:

  • in diversen kleeuren
  • van robuust materiaal
  • in topkwaliteit

Als u ritmische sportgymnastiek beoefent, vindt u naast de bal ook de andere klassieke handartikelen in ons portfolio. Een hoogwaardige gymnastiekband kunt u hier ook kopen met knotsen, stokken of gymnastiekhoepels.

 

Wir sind Ihr kompetenter Ansprechpartner für gymnastischen Sportbedarf aller Art. Ob Sie eine Gymnastikmatte benötigen oder einen Gymnastikball, bei uns dürfen Sie sich stets auf optimale Produktqualität verlassen. Sollten Sie Fragen haben, nehmen wir uns gerne Zeit für eine persönliche Beratung.