FacebookTwitter

11 artikel(en)

  1. 16
  2. 32
  3. 64
Positie  Naam   Prijs  Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren

Balkussens in verschillende varianten voor dynamisch zitten

Gaat het erom, de rugspieren of de bekkenbodem te trainen, stelt het balkussen een uitstekend hulpmiddel weer. Deze luchtgevulde balanceerartikelen ondersteunen het dynamisch zitten en draagt zo bij aan de versteviging en ontlasting van de wervelkolom. Bovendien worden het evenwichtsgevoel en de fijnmotorische vaardigheden getraint. Voor therapeutische toepassing in de fysiotherapie of voor de training in een sportschool of thuis, hier vindt u geschikte producten, als u in de aanschaf van een balkussen geïnteresseerd bent.

 

Effectieve training met het balkussen

Het bijzondere aan deze speciale balanceerartikelen is de luchtpolstering, waarop men zit. Daardoor wordt de lichaamsspanning verhoogt en de rugspieren getraind. Dit stimuleert de eigen lichaamswaarneming en werkt zich positief uit op de zithouding. Bij ons kunt u kussens in verschillende uitvoeringen bestellen:

  • diverse vormen en kleuren
  • verschillende doorsnedes
  • met gladde of genopte oppervlakken.

Indien u uw totale lichaamshouding wilt verbeteren, kunt u voor de doorvoering van effectieve oefeningen ook een Balance Pad of een structuurvloer en talrijke andere nuttige artikelen in de All-in Sport onlineshop bestellen.

 

Sprechen Sie uns gerne direkt an, wenn Sie eine fachliche Beratung zu Ballkissen und anderen Produkten aus unserem Portfolio wünschen. Wir helfen Ihnen kompetent weiter.