FacebookTwitter

All-In Sport: <p>U moet het menselijk lichaam als een geheel beschouwen. Bekken afwijking kan knie en heup pijn veroorzaken en invloed op andere lichaa...

Bekkenweegschaal Nivello

Bekkenweegschaal Nivello

Art.nr.: T3850
Levertijd: 3-4 werkdagen
€ 159,00

Stk.
€ 159,00
Incl. BTW |
Excl. verzendkosten

U moet het menselijk lichaam als een geheel beschouwen. Bekken afwijking kan knie en heup pijn veroorzaken en invloed op andere lichaamsdelen in de functie.

 

Een bekken afwijking in de meeste gevallen heeft een been lengte verschil aan het resultaat. De resulterende onjuiste statische van wervelkolom blijft nog lang offset; dus een matige centrale neuromusculaire reflex controle been lengte verschil wordt grotendeels gecompenseerd door corrigerende verschuivende centrum van de zwaartekracht, maar de geneigd zwembad tot leidt gewijzigd dynamische activiteiten.

 

In het lange been, heup pijn, in het kortere been ontstaan knie klachten. Geleidelijk de misvorming contract en in sommige gevallen zelfs een chronische hoofdpijn of een syndroom van pijn in de nek, schouder, arm gebied kan veroorzaken.

 

Met de Nivello bekken omvang kan deze afwijking worden gemeten en weergegeven. U kunt dit laten zien aan de patiënten en laten zien. Lokalisatie van de pagina en de omvang van de verkorting van het been kunnen worden bepaald in een cursus van studie. Verschillen in beenlengte door meer dan 1 cm mag geheel of gedeeltelijk worden gecompenseerd door een passende schoen dressing, een bekken obliquiteit en de gevolgen ervan te corrigeren.

Toepassing: 1. de patiënt staat op een vlakke vloer en heeft een hand-breedte met elkaar de voeten parallel. De stand is stabiel met gestrekte en geperst door de knieën. 2. plaats de Nivello bekken schaal met twee draaibare armen van dorsally of ventrally aan het bekken toppen. 3. u of de patiënt het zwembad evenwicht houden op zowel de zijden druk en de tarra de evenwichtsbalk. 5 met bekken obliquiteit, als intermediair tussen de Váh rivier bars en schaal ontstaat aan de lage kant recht. Het been lengte verschil is te lezen op dit punt rechtstreeks. (Schaal in stappen van 5 mm) Het instrument is gemaakt van plastic en zeer robuust. Het oppervlak is eenvoudig schoon te maken. Kleur: wit.
-Gemakkelijk en veilig detecteren bekken afwijking -Been lengte verschil is gemakkelijk te lezen uit door middel van schaal -Gemaakt van kunststof -Afmetingen: Lxdxh 34 x 24 x 3, 5 cm

Er zijn geen vragen gesteld voor dit product.