FacebookTwitter

All-In Sport: <p>Deze manuele en mechanische tractiebank is jarenlang gebruikt als een veilige oplossing voor de behandeling van ruggengraatproblemen m...

Tractiebank Chattanooga Triton DTS

Tractiebank Chattanooga Triton DTS

Art.nr.: T5395
Levertijd: 4 - 5 weken
€ 24.575,00

Stk.
€ 24.575,00
Incl. BTW |
Excl. verzendkosten
shipping weight: 157 kg

Deze manuele en mechanische tractiebank is jarenlang gebruikt als een veilige oplossing voor de behandeling van ruggengraatproblemen met zenuwwortelcompressie, acute spierkrampen en osteoartritische schijfbreukingen. Met het TRITON-systeem voor progressieve revalidatie heeft CHATTANOOGA een nieuwe generatie innovatieve tractieapparatuur geïntroduceerd die de subtiele nuances van de handbewegingen van de therapeut imiteren en de moderne tractietherapie met nieuwe functies uitbreiden.

De trekker Triton heeft een uitgebreide database. De inhoud, anatomische beelden en pathologieën kunnen via het touchscreen worden opgeroepen. Daarnaast kunnen diverse parameters zoals voorspanning, progressie, tractie (statisch, intermitterend en cyclisch) en andere parameters worden ingesteld. Sessies, logboeken kunnen opgeslagen worden voor documentatie.

Technische specificaties:

- Voeding: stekker
- Max. Laadvermogen:
- Metingen: (LxBxH) 203x71x51-102 cm
- Afmetingen Trekkingseenheid: 45x24x45 cm

Therapieën voor de behandeling van schijf- en gewrichtspijn, wortelcompressie en vele andere klachten. Met behulp van het pull-systeem en tal van aanpassingsmogelijkheden kunnen rugpijn en gewrichtsproblemen effectief behandeld worden.

Er zijn geen vragen gesteld voor dit product.