FacebookTwitter

All-In Sport: De ketel van de Moerasslijk-mixer is er in een aluminium uitvoering en in een edelstalen uitvoering (ER). De nieuw ontwikkelde mixvleugel...

Fango-mixer

Fango-mixer

Art.nr.: T5229
Levertijd: 2 - 3 weken
€ 7.483,45

Stk.
€ 7.483,45
Incl. BTW |
Excl. verzendkosten
shipping weight: 90 kg
De ketel van de Moerasslijk-mixer is er in een aluminium uitvoering en in een edelstalen uitvoering (ER). De nieuw ontwikkelde mixvleugel zorgt voor het soepel mixen van de moerasslijk-massa. De uitloop is verwarmt en garandeert een vloeiend gieten van de moerasslijk-paraffine. Aan het toestel zijn 2 consoles bevestigd, die met schroeven (doorsnede 8 mm) aan een warmhoudkast of een aanrechtblad bevestigd worden. Verschil aluminium en edelstaal. De warmte-overbrenging geschiedt de het edelstalen uitvoering via warmtedraag-olie. De ketelbodem is vanwege de onderhoudsvrije warmtedraag-olie vulling hermetisch afgesloten. Dit procedé zorgt voor een energiebesparing van ca. 30 graden. Zodoende kunt u tijdens het gebruik de operationele kosten verlagen.
Hoogverdichte aluminium ketel Volume: ca. 63 kg moerasslijkmassa Afm. (BxDxH): 53 x 53 x 64,5 cm Stroom: 400 volt (optioneel 220 volt)

Er zijn geen vragen gesteld voor dit product.