FacebookTwitter

All-In Sport: De Massagebal is een met lucht gevulde bal, die met noppen is voorzien. Door de noppenstructuur is deze bal bijzonder goed voor het weefs...

Massageballen

Massageballen

€ 2,75

Stk.
Vanaf: € 2,75
Incl. BTW |
Excl. verzendkosten

* Verplichte velden

De Massagebal is een met lucht gevulde bal, die met noppen is voorzien. Door de noppenstructuur is deze bal bijzonder goed voor het weefsel en werkt stimulerend voor de doorbloeding.
Ter ontspanning of bij verspanningen, de Massagebal is een goed artikel om de respectievelijke lichaamsdelen te masseren en dit geheel zonder hulp van buitenaf. Rolbewegingen, grijpoefeningen of voor massage, deze massagetool is klein, handzaam en overal toepasbaar.

Sensomotorische oppervlakken

Vanwege de kleine noppen wordt de Massagebal ook Egelbal genoemd. Het betasten van deze structuur werkt bijzonder goed voor handen en voeten. Door lichte druk met de voetzolen worden de reflexzones aan de voeten aangesproken.

In het bereik van de spiegeltherapie wordt de bal ook voor de activering van de spieren toegepast. Kinderen en jongeren gebruiken de bal ook in het water. U merkt al, de Massagebal is een echte allrounder en voor alle leeftijden geschikt.

Er zijn geen vragen gesteld voor dit product.