FacebookTwitter

All-In Sport: <p>De oefentrap is een therapiehulpmiddel dat wordt gebruikt tijdens oefentherapie, preventie en loopscholing.</p>
<p> </p>
<p>Fys...

Oefentrap 182 x 65 x 70-97 cm

Oefentrap 182 x 65 x 70-97 cm

Art.nr.: T3448
Levertijd: 4 - 5 weken
€ 1.499,00

Stk.
€ 1.499,00
Incl. BTW |
Excl. verzendkosten
shipping weight: 97 kg

Oefentrap 1-zijdige uitvoering

De oefentrap is een therapiehulpmiddel dat wordt gebruikt tijdens oefentherapie, preventie en loopscholing.

 

Fysiotherapeuten, ergotherapeuten of revalidatiecentra gebruiken de oefentrap, ook wel de Heidelberger-trap genoemd.

 

Ruime keuze aantraplopen

 

Door het eenvoudige ontwerp kan de therapeut met de patiënt aan het werk. De patiënt kan de trap op en af ​​stappen met behulp van een leuning. Zo worden natuurlijke bewegingen hersteld, getraind en verbeterd. Er zijn ook andere modellen met 2 zijden en een oefentrap met een hoekversie.

Als accessoire bieden we de uitbreidbare module Ramp. De oprijplaat biedt extra trainingsprikkels en herschept nieuwe alledaagse situaties. 

 

Bijzonderheid van de oefentrap

De balken van de therapietrap zijn in hoogte verstelbaar. De hoogteaanpassing kan worden gemaakt van 70 cm tot 97 cm. De trap is dus ideaal om aan elke patiënt aan te passen. De vloerbedekking is voorzien van antisliprubber.

 

Materiaal en afmetingen

De gehele trap heeft de volgende afmetingen: (LxBxH) 182x65x70-97 cm. De treden zijn 60 cm breed en 13 cm hoog. Het bovenste platformelement meet 60x60 cm.

De rondhouten van de oefentrap zijn gemaakt van gepoedercoate stalen buis. De treden zijn gemaakt van hout en voorzien van een antislip oppervlak en kunnen tot 140 kg worden belast.

Er zijn geen vragen gesteld voor dit product.