FacebookTwitter

All-In Sport: Richellis kofferset Basic resp. Physio-set, bestaat uit hoogwaardige massagehulpmiddelen voor manuele behandeling en ter ondersteuning b...

Richelli's koffer Basic

Richelli's koffer Basic

Art.nr.: T5315
Levertijd: 3-4 werkdagen
€ 192,00

Set
€ 192,00
Incl. BTW |
Excl. verzendkosten
Richelli's kofferset Basic resp. Physio-set, bestaat uit hoogwaardige massagehulpmiddelen voor manuele behandeling en ter ondersteuning bij maasaages. De massagehulpmiddelen zijn uitermate geschikt voor therapeuten, omdat deze de kracht doseren en doelgericht inzetbaar zijn.

Elk hulpmiddel werd door de osteopaat Stefan Richelli ontwikkeld. Omdat er vele verschillende behandelingen zijn, heeft ook elk massagehulpmiddel een bepaalde eigenschap. De Painreliever bij voorbeeld, is zeer veelzijdig in de toepassingsmogelijkheden. Haaktechniek, of contrapunt bij de nekmassage, het artikel verhindert het snel vermoeid raken van de hand en maakt een intensieve en effectieve behandeling mogelijk. Het Massagecross of de 3Dthum zijn ideaal voor de Triggerpoint-behandeling.

De set bestaat uit:

- T3419 = Painreliever
- T3191 = 3Dthumb
- T3194-01 = Massagebirdy
- T3193-01 = Massagecross
- T3192-01 = Massagecobra

Materiaal

Het robuuste en lichaamswarme materiaal ligt zeer goed in de therapeutenhand en is zeer goed toepasbaar op de huid. Om de glij-eigenschappen te ondersteunen, kunt u het artikel ook met massagecrème, Massageolie en Massagelotion combineren. Uw patiënt ervaart in der regel geen verschil tussen uw hand en het hulpmiddel.

Er zijn geen vragen gesteld voor dit product.