FacebookTwitter

All-In Sport: De kleine en handzame actief/passief trainer voor armen en benen!<br /><br />De THERA-Trainer mobi 540 is voor mensen met algemene ouderd...

THERA-Trainer mobi 540

THERA-Trainer mobi 540

Art.nr.: T5214
Levertijd: ca. 1 week
€ 2.765,00

Stk.
€ 2.765,00
Incl. BTW |
Excl. verzendkosten

Arm- en beentrainer THERA-Trainer mobi 540

De kleine en handzame actief/passief trainer voor armen en benen!

De THERA-Trainer mobi 540 is voor mensen met algemene ouderdomszwakte, echter ook voor ziektes zoals diabetes mellitus, beroerte, reuma, artrose, dementie, MS, parkinson, etc. geschikt. Deze arm- en beentrainer wordt in huiselijke omgeving en mobiel in inrichtingen ingezet.

Is de persoon daarentegen sterk lichamelijk en geestelijk beperkt, adviseren wij het verdere assortiment aan THERA-Trainers.

Dagelijkse beweging bij elk weer en overal

Voor alle leeftijdsgroepen speelt de beweging een belangrijke rol. Door beweging worden spieren geactiveerd, het bloedsomloop systeem aangesproken en de beweeglijkheid gestimuleerd. Met de mobi Trainer kunt u al deze voordelen, te allen tijde en overal inzetten.

- Activeer uw bloedsomloop systeem en verbeter uw conditie
??- Verstevig en conserveer uw spierkracht
??- Voorkom verstijvingen en behoudt de beweeglijkheid
??- Prikkel de stofwisseling en stimuleer uw spijsvertering

Productspecificaties

De THERA-Trainer mobi 540 overtuigt door de harmonische omwentelingen en stille aandrijving. Het maakt een actieve (met spierkracht), assistieve en passieve (met motorondersteuning) bewegingstraining mogelijk. De afgesloten cranckschijf heeft een cranckadius van 90 mm.

Het trainingstoestel biedt niet alleen de eenvoudige bewegingstraining maar is ook met een bedien- en weergave-eenheid uitgevoerd. Belangrijke gegevens zoals toerental, trainingstijden en afstand zijn altijd oproepbaar. Bovendien kan met de bedieneenheid, die aan het toestel gehangen kan worden, ook de weerstand op 15 niveau's instellen. Zodoende is ook na langere trainingseenheden meer stijgingspotentieel aanwezig.
Technische data:

Motorvermogen:

- Nennvermogen: 100 watt
- Duurvermogen: 50 watt
- Vermogenopname: 120 VA
- Stroomverzorging: stekker

Afm. en gewichten:

- Toestelgewicht: 13,2 kg (incl. voetlussen)
- Max. gebruikersgewicht: 140 kg
- Afm.: LxBxH 50x46-56x43 cm
Application:

Er zijn geen vragen gesteld voor dit product.