FacebookTwitter

All-In Sport: De uitvoeringsvariant 530 maakt been- en bovenlichaamstraining aan één trainingstoestel mogelijk. Naast een been-, voet- en omkiepbeveili...

THERA-Trainer tigo 530

THERA-Trainer tigo 530

Art.nr.: T5201
Levertijd: 1 - 2 weken
€ 3.949,00

Stk.
€ 3.949,00
Incl. BTW |
Excl. verzendkosten
shipping weight: 39 kg
De uitvoeringsvariant 530 maakt been- en bovenlichaamstraining aan één trainingstoestel mogelijk. Naast een been-, voet- en omkiepbeveiliging en een radiusinstelling is de Trainer tigo 530 met een bovenlichaamstrainer uitgevoerd.

Bewegingstrainers zijn medische toestellen voor mensen met bewegingsbeperkingen. Met de THERA-bewegingstrainer trainen mensen, die na ongevallen, ziektes en beperkingen hebben. De bewegingstrainers zijn voor senioren en andere patiënten een zinvol hulpmiddel om weer meer beweging te beleven. De arm- en beentrainer is er in de meeste uitvoeringen met motorondersteuning. Deze eigenschap geeft een passieve training, waarbij zelfs kleine, nog aanwezige spieren versterkt en weer geactiveerd worden.

De uitvoeringsvariant THERA-Trainer tigo 530 is het optimale basistoestel voor de beentraining en bovenlichaamstraining. De uitvoering van deze Trainer biedt alle basisfuncties voor een effectieve cycling-training.

Functies van de bedien- en weergave-eenheid:

- Weergave van toerental
- Vermogen in watt
- Energieverbruik en trainingstijd

De draairichting van de bewegingstrainer is instelbaar. Met de tigo 530 is bovendien een doelgerichte training van rechts-links-tekorten mogelijk. Extra is de beentrainer met een instelbare anti-spasmenschakeling uitgevoerd, zodat de THERA-Trainer tigo 530 bij een spasticiteit stopt.

Uitvoering:

- incl. voetschalen met 2-posities radiusinstelling
- Beenverankering
- Staander met transportwielen
- Bovenlichaamstrainer met lange crancks
- Greepadapters en therapiegrepen.

Technische data:

- Bedien- en weergave-eenheid met 2,7-kleurenscherm (51 x 40 mm)
- Afm. (LxBxH): 90x63,8x109,5-119 cm
- Gewicht: ca. 39 kg.

Dit toestel is geschikt voor gebruikers met een maximaal lichaamsgewicht van 120 kg. De bewegingstrainer is ideaal voor privédoeleinden, voor therapie - en revalidatiecentra en obstakelvrije inrichtingen.

Er zijn geen vragen gesteld voor dit product.