FacebookTwitter

All-In Sport: <p>Uitvoering:<br /><br />De variant MP4 bestaat uit 2 polsterdelen; in hoogte verstelbare hoofddeel en ligpolster. Het hoofddeel is midd...

Behandelbanken MP4

Behandelbanken MP4

€ 3.229,00

Stk.
Vanaf: € 3.229,00
Incl. BTW |
Excl. verzendkosten

* Verplichte velden

shipping weight: 110 kg

Uitvoering:

De variant MP4 bestaat uit 2 polsterdelen; in hoogte verstelbare hoofddeel en ligpolster. Het hoofddeel is middels gasveer zeer makkelijk en eenvoudig te verstellen. U kunt het hoofddeel van de behandelbank van -90 ° tot +30 ° verstellen. Bovendien heeft het hoofddeel een neudgat, een uitsparing voor de neus en mondbereik van de patiënt. Dit bereik ist bovendien zonder naad, zodat bij uw patiënten geen drukplekken ontstaan.

Het polster is bekleed met kunstleer en heeft een dikte van 6 cm. De hardheid van het schuimstof werd speciaal op de therapie en de wellnesstoepassing afgestemd. Het kunstleer is een kwaliteitsstof en speciaal voor de therapeutische toepassing geschikt. Deze kwaliteitsstof is scheurvast, lichtvast en zeer eenvoudig met ontsmettingsmiddel te reinigen.


Afmetingen en gewichten:

- Afm.: (LxBxH) 200x70x44-95 cm
- Afm. romppolster: (LxB) 158x70 cm
- Afm. hoofdeel: (LxB) 38x70 cm
- Max. belastbaarheid: tot 180 kg

Deze behandelbank is voor het gebruik in de therapie ontwikkeld en volgens de Medische Producten Wet vervaardigd. De bank bezit bovendien de conformiteit: CE (93/42/EEG).

Application:

Er zijn geen vragen gesteld voor dit product.