FacebookTwitter

All-In Sport: Deze massageolie is op basis van natuurlijke amandel- en jojoba-olie en van de geur van amaryllis lavendel voorzien.<br /><br />De geur v...

Wellnessoliën Amaryllis Lavendel

Wellnessoliën Amaryllis Lavendel

€ 23,95

Stk.
Vanaf: € 23,95
Incl. BTW |
Excl. verzendkosten

* Verplichte velden

Deze massageolie is op basis van natuurlijke amandel- en jojoba-olie en van de geur van amaryllis lavendel voorzien.

De geur van de natuur zuivere amaryllis-olie werkt zeer ontspannend en rustgevend op de ziel. In de aromatherapie en tijdens de massage worden nerveuze spanningen afgebouwd. De extra lavendelgeur is zeer aangenaam en geeft meer ontspanning.

De CosiMed Wellness Massageolie Amaryllis Lavendel is van zuivere ingrediënten en van etherische olie voorzien. De basis, de amandel- en jojoba-olie, geeft de massageolie huidverzorgende eigenschappen en zorgen voor een natuur zuiver massagemiddel. De hoogwaardige ingrediënten bieden een goede verdraagzaamheid en een lang aanhoudende glijvermogen.

De wellness massageoliën zijn hoogwaardige massagemiddelen voor uw praktijk en inrichting. Ze dienen voor de klassieke massage, worden echter ook bij de aromatherapie en de aromaolie-massage gebruikt.

- Goed verdraagzaam
- Huidverzorgende eigenschappen
- Gebruik van natuur zuivere oliën

De CosiMed massageolie Amaryllis Lavendel is een nieuw product uit de massagemiddelen-serie met natuur zuivere oliën. Deze producten zijn vrij van kleurstoffen en conserveringsmiddelen. De oliën zijn er in de kleine 250 ml fles, de 500 ml fles inclusief economische doseerpomp, de 1 liter fles en de praktische 5 liter jerrycan.

Er zijn geen vragen gesteld voor dit product.