FacebookTwitter

All-In Sport: De bloeddrukmonitor MTX is bij uitstek geschikt voor de volautomatische bloeddruk meting op de bovenste wapen  verschillende meetmethodes...

Bovenarm bloeddrukmeter MTX

Bovenarm bloeddrukmeter MTX

Art.nr.: T3854
Levertijd: 3-4 werkdagen
€ 59,95

Stk.
€ 59,95
Incl. BTW |
Excl. verzendkosten
De bloeddrukmonitor MTX is bij uitstek geschikt voor de volautomatische bloeddruk meting op de bovenste wapen verschillende meetmethodes u kunt bloeddruk meten op verschillende manieren. De meting kan worden gemaakt op uw pols of de bovenarm. Er is ook de meting met automatische apparaten of handmatige apparaten. De volautomatische bloeddruk monitoren bieden vele voordelen ten opzichte van handmatige apparaten. Pulse, datum en tijd zijn slechts enkele waarden die een elektrisch apparaat kunnen ook worden weergegeven.
De bovenste arm bloeddrukmonitor MTX bestaat uit een mouw, die is aangesloten op een slang met de computer. Het apparaat beschikt over 2 verschillende meetmethodes. Voor het uitvoeren van een eenvoudige eendraads MALM meting of de innovatieve en uiterst nauwkeurige 3-meting kan nemen. Deze meetmethode, de gemiddelde wordt gewogen uit 3 metingen. De waarden van de bloeddruk (de Systole en de Diastole), de pols, en de datum en tijd worden weergegeven op de display. Datum en tijd worden geregeld met automatische tijd en datum instellen via radio klok. Daarnaast heeft de bovenarm bloeddrukmonitor MTX de aritmie display (informatie over het hartritme), herinneringen, en de functie van het verkeerslicht. De traffic-light functie geeft de classificatie van de bloeddruk. Variabele sleeve De grote en easy-to-use, voorgevormde manchet, zich zeer goed aanpast aan elke arm. De manchet is geschikt voor een arm 22-42 cm en is zeer comfortabel om te dragen.
Technische gegevens: -Aangename en zachte manchet (22-42 cm) -Weergave van bloeddruk, hartslag, datum en tijd -Innovatieve 3-meting met de gewogen gemiddelde -Afmeting: 12, 5x16x, 3 x 6, 5 cm De populaire bloeddrukmonitor is geschikt voor het meten in de praktijk, verpleeghuis of thuis. Toepassingsgebied van levering incl. 4 x AA batterij, LR6, 1,5 v.

Er zijn geen vragen gesteld voor dit product.