FacebookTwitter

All-In Sport: <p>De bloeddrukmonitor HGX is ideaal voor de volautomatische bloeddruk meting bij de pols. Of in het ziekenhuis, in de praktijk of thuis,...

Pols-bloedrukmeter HGX

Pols-bloedrukmeter HGX

Art.nr.: T3853
Levertijd: 3-4 werkdagen
€ 29,95

Stk.
€ 29,95
Incl. BTW |
Excl. verzendkosten

De bloeddrukmonitor HGX is ideaal voor de volautomatische bloeddruk meting bij de pols. Of in het ziekenhuis, in de praktijk of thuis, kan die bloeddrukmonitor snel en gemakkelijk worden gebruikt.

 

Verschillende meetmethoden

 

U kunt de bloeddruk meten op verschillende manieren. De meting kan worden gemaakt op uw pols of de bovenarm. Er is ook de meting met automatische apparaten of handmatige apparaten. De volautomatische bloeddruk monitoren bieden vele voordelen ten opzichte van handmatige apparaten. Pulse, datum en tijd zijn slechts enkele waarden die een elektrisch apparaat kunnen ook worden weergegeven.

 

Functies van het product De pols bloeddrukmonitor HGX bestaat uit een computer en een manchet. De manchet is geschikt voor een omtrek van de pols van 12-21 cm. De meting werkt volledig automatisch en vervolgens verschillende waarden op het display weergegeven. De gemeten waarden kunnen worden opgeslagen voor 2 personen. Afmetingen: 6, 2 x 6, 3 x 7 cm. De pols bloeddrukmonitor HGX geleverd incl. batterijen: 2 x 1,5 volt alkaline mangaan AAA (al geïnstalleerd) en opbergdoos.

 

Weergave weergeven

 

Het display geeft de datum en tijd naast puls, de waarde van de bloeddruk. Deze waarde uiterlijk vertoon opwaarts zoals systolische en diastolische druk. De display geeft daarnaast ook een aritmie-indicator, die informatie over het hartritme geeft. De traffic-light functie geeft de classificatie van de bloeddruk.

Er zijn geen vragen gesteld voor dit product.