FacebookTwitter

All-In Sport: ORIGINAL pedalo®-systeem voor evenwicht, coördinatie & beweeglijkheid Het Original pedalo®-systeem met de veelvoud aan variaties geldt al...

Combi pedalo®

Combi pedalo®

Art.nr.: G4621
Levertijd: 3-4 werkdagen
€ 189,95

Stk.
€ 189,95
Incl. BTW |
Excl. verzendkosten
ORIGINAL pedalo®-systeem voor evenwicht, coördinatie & beweeglijkheid Het Original pedalo®-systeem met de veelvoud aan variaties geldt als het klassieke psychomotorische oefenartikel voor de verschillenste moeilijkheidsniveau's. Het rijden met pedalo® brengt niet alleen spel, sport en plezier, maar stimuleert ook vele zintuigen en is ideaal inzetbaar in de therapie door vele variatiemogelijkheden.
Gebaseerd op de normale Pedalo Classic, zijn bij de Pedalo Combi de treevlakken verlengt naar 60 cm. Er kunnen zodoende ook 2 personen tegelijkertijd oefenen. Bij oefenen alleen geeft de verlenging meer veiligheid. Partneroefeningen daar in tegen verhogen de moeilijkheidsgraad en vragen om bewegingsafstemming. Dit stimuleert wederom de teamgeest en vraagt om uiterste concentratie. Afm. Pedalo: 64 x 37,5 x 22 cm. Afm. Treevlakken: 60 x 14 cm, belastbaar tot 200 kg.

- Abwechslungsreiche Übungsvarianten
- Für 2 Personen geeignet
- Ideal für Partnerübungen
- Maße pedalo: 64x37,5x22 cm
- Maße Trittfläche: 60x14 cm
- Belastbar bis 200 kg
Certified:

Er zijn geen vragen gesteld voor dit product.