FacebookTwitter

Anti-agressie-artikelen

7 artikel(en)

 1. 16
 2. 32
 3. 64
Positie  Naam   Prijs  Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren

Anti-agressie-kussens, Mashoonga, anti-agressie-oefenkussens, anti-agressie-boomstam

 

Anti-agressieartikelen - agressie veilig en doelgericht afbouwen met equipment van All-in Sport

Anti-agressie-artikelen bieden kinderen en volwassenen een goede mogelijkheid met gevoelens zoals woede om te gaan. Niet alleen positieve gevoelens stapelen zich in het lichaam op, ook negatieve gevoelens en emoties kunnen zich vanwege bepaalde gebeurtenissen of door verschillende situaties verzamelen. Dit gebeurd zowel bij volwassenen, als ook bij kinderen en jongeren. Hievoor heeft de mens een ventiel nodig om overtollige gevoelens en negatieve emoties te kunnen verwerken. Sport biedt hiervoor de perfecte oplossing. Agressies en woede kunnen via de sport gecontroleerd worden. Hiervoor worden graag verschillende hulpmiddelen ingezet. In onze categorie Anti-agressie-artikelen vindt u de geschikte equipment: van de kleine boksbal op standaard tot aan anti-agressie-kussens en Funnoodles blijft niets te wensen over. Een andere mogelijkheid om met negatieve emoties om te gaan, is de Anti-aggressietraining. In kleine groepen of in een therapeutische omgeving nemen de jongeren en volwassenen hun agressieve gevoelens waar en lenen tegelijkertijd ook met deze om te gaan. Met de Anti-agressie-kussens of de Anti-agressie-boomstam, kan op lichamelijke wijze, de opgestapelde energie en de irritaties zonder gevaar worden vermindert. Dit bevrijdende gevoel heeft een zeer positieve invloed op de mens. Vindt de geschikte equipment en de ideale Anti-agsgressie-artikelen voor uw Anti-agressie-training, uw jeugdhonk, sportvereniging of school in onze onlineshop.

 

Anti-agressie-kussens en Mashoonga kussens voor de agressie-afbouw en training van de coördinatie en het reactievermogen

De zachte Anti-agressie-kussens uit onze categorie Anti-agressie-kussens dienen niet alleen uitsluitend voor de afbouw van agressie maar kunnen ook in de schoolsport of in groepen ingezet worden. Met de Mashoonga kussens worden bovendien ook spelenderwijs de coördinatie en het reactievermogen getraint. Een ander positief effect is, dat de motoriek gestimuleerd wordt en in het duel ook aan zelfvertouwen en sociale vaardigheden gewonnen wordt. Spelenderwijs vechtend, wordt de energie van de jongeren afgebouwd en in gecontroleerd gedrag omgeleid. Zodoende zorgen Anti-agressie-artikelen voor een uitgebalanceerde persoonlijkheid en stimuleren tegelijkertijd coördinatie en reactie.

 

 • Anti-agressie-kussens
 • Mashoonga
 • Agressie-oefenkussens
 • Anti-agressie-training
 • Anti-agressie-boomstam
 • Bataca
 • Polsters
 • Slagpolsters

Vele andere gezelschapsspellen en recreatiespellen zorgen voor veel afwisseling en plezier in de groep. Probeer tijdens de gymles een keer schoolgolf uit.